19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Український актор Андрій Доманський загинув на фронті: він пішов до війська добровольцем
Український актор Андрій Доманський загинув на фронті: він пішов до війська добровольцем

Український актор Андрій Доманський загинув на фронті: він пішов до війська добровольцем

На війні з російськими терористами загинув провідний актор Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І.Кочерги Андрій Доманський. Прощання з героєм відбудеться завтра, 10 квітня, о 12:00 в фойє театру.

Як повідомили на офіційній сторінці театральної спільноти в Facebook, артист пішов на передову добровольцем. Він відчував обовʼязок захистити українців від окупантів.

"Ти завжди був щирим і добрим. Завжди йшов вперед до своєї мети. Ти вмів підтримати словом і ділом. Завжди усміхнений. Мудрий, відвертий, емоційний. Неймовірно талановитий, харизматичний. Ти любив театр, а театр любив тебе. Майже 25 років ти служив театру. Тобою зіграно понад 40 яскравих ролей", – йдеться в пості.

Керівництво, депутатський корпус та виконавчий апарат Житомирської обласної ради висловили свої щирі співчуття рідним, друзям та колегам Андрія Доманського в Facebook.

"Від початку повномасштабної війни став надійним захисником. Добровільно вступив до лав ЗСУ і захищав свою країну, щоб ми могли жити і творити. Твої ролі назавжди залишаться у пам’яті глядачів. А ти назавжди залишишся у наших серцях", – написали колеги загиблого воїна.

У коментарях шанувальники творчості Андрія Доманського та його земляки вшанували памʼять хороброго бійця та подякували йому за захист.

Як повідомляв OBOZ.UA, 4 квітня Львівщина попрощалася з лейтенантом Арсеном Мартинюком, який у свої 22 роки загинув у боях на Донеччині. Молодий воїн був начальником розвідки штабу самохідного артилерійського дивізіону.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом