Підбірка пісень п’яти фаворитів букмекерського рейтингу на Євробачення 2024
Підбірка пісень п’яти фаворитів букмекерського рейтингу на Євробачення 2024

Підбірка пісень п’яти фаворитів букмекерського рейтингу на Євробачення 2024

Пропонуємо дізнатися, як звучать пісні представників п’яти країн-фаворитів рейтингу

Букмекери знову оновили рейтинг і, відповідно, шанси на перемогу країн, які братимуть участь у пісенному конкурсі Євробачення 2024. Тепер п’ятірка країн-фаворитів виглядає так: Швейцарія, Хорватія, Італія, Україна, Нідерланди.

"Телеграф" вирішив познайомити читачів із п’ятіркою фаворитів ближче. Пропонуємо добірку треків від представників Швейцарії, Хорватії, Італії, України та Нідерландів.

Nemo — The Code — Швейцарія

У Швейцарії 24-річний виконавець Nemo вже має широку популярність після участі у найбільшому швейцарському реп-заході SRF Bounce #Cypher. На Євробачення 2024 року Nemo поїде з піснею The Code.

Baby Lasagna — Rim Tim Tagi Dim — Хорватія

За проектом Baby Lasagna стоїть молодий хорватський музикант Марко Пуришич. Музикант має багаторічний професійний досвід у музиці. Він має свій невимушений підхід до музики, який відображається в гуморі та характері текстів.

Angelina Mango — La Noia — Італія

Ангеліна Манго — молода італійська співачка, яка у 2024 році перемогла на фестивалі музики Санремо та отримала право представляти Італію на Євробаченні. Почала серйозну сольну кар’єру у 2020 році, спробувавши свої сили на відборі для участі у фестивалі Санремо, але тоді не пройшла у фінал.

Jerry Heil & alyona — Teresa & Maria — Україна

Україну на Євробаченні 2024 року представлятимуть Jerry Heil & alyona alyona, які здобули перемогу в Національному відборі. Спочатку наші представниці посіли перше місце у букмекерському рейтингу, проте тепер їх змістили на четверте місце інші країни.

Joost Klein — Europapa — Нідерланди

Популярним у Нідерландах Joost Klein став спочатку завдяки своїм скетчам, але пізніше все ж таки вирішив сконцентрувати увагу на музичній кар’єрі. Виконавець працює у стилі хіп-хоп та поєднує його з вкрапленнями електронної музики.

Теги по теме
Рейтинг
Источник материала
Поделиться сюжетом