Це низько! Дан Балан різко висловився про роман із Тіною Кароль
Це низько! Дан Балан різко висловився про роман із Тіною Кароль

Це низько! Дан Балан різко висловився про роман із Тіною Кароль

Молдавський музикант Дан Балан різко відповів на чутки про роман зі співачкою Тіною Кароль. Тривалий час шанувальники приписували їм стосунки , проте жодних офіційних заяв від знаменитостей не було.

Дан Балан висловився про роман із Тіною Кароль

Музикант і співачка довгий час були в журі в одному з вокальних шоу. Були моменти, коли можна було б подумати, що між артистами не тільки робочі та дружні стосунки, а й романтичні. Після цього почали з’являтися чутки, що пара разом.

Схоже, музиканту набридло, що йому впродовж довгих років приписують роман із Тіною Кароль. Є навіть фан-група, присвячена їм двом. Саме її творці розганяють інформацію про їхні близькі стосунки досі.

Зараз дивляться

Дан Балан вирішив поставити крапку в питанні роману з Тіною Кароль, а тому попросив припинити всіляко приписувати їм стосунки. Ба більше, він сказав, що між ними ніколи нічого не було, крім спільної роботи.

– Я хочу звернутися до групи DanTina, яка тероризує мою сім’ю, друзів і близьке оточення: це низько! Як я вам говорив кілька років тому, нас із Тіною не пов’язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже два роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, націлені на те, щоб шкодити іншим, робить вашу спільноту небезпечною для суспільства, – різко написав Дан Балан у Telegram.

Артист висловив сподівання, що його почують і перестануть розпускати далі ці чутки. Він закликав кожного зайнятися своїм життям і не витрачати його на безглуздий негатив і жорстокість.

Сама Тіна Кароль ще в 2021 році говорила, що між ними з Даном Баланом був присутній флірт. Тоді вона назвала це грою півтіней романтики.

У 2023-му артистка зазначала, що вони спілкуються. З її слів стало зрозуміло, що Дан написав їй на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Фото: Дан Балан, Тіна Кароль

Источник материала
Поделиться сюжетом