Женя Галич про новий альбом O.Torvald: Вимикали телефони і писали тверезими
Женя Галич про новий альбом O.Torvald: Вимикали телефони і писали тверезими

Женя Галич про новий альбом O.Torvald: Вимикали телефони і писали тверезими

Лідер гурту O.Torvald Женя Галич розповів подробиці про створення альбому Втома. Завдяки психотерапії він зумів надихнути свої колег на нову творчу роботу.

Галич розповів про труднощі створення нового альбому O.Torvald

Так, Галич розповів, що музикантам довелося переїхати в окрему домівку на місяць, щоб не відволікатися на зовнішні чинники. Їм довелося абстрагуватися від рідних і близьких, і завдяки своїм старанням записали 16 треків за короткий час.

Ідея повернутися до створення музики у Жені виникла після психотерапії, до якої він вдавався близько 6 місяців – артист вважає, що тепер він інша людина. Рішення абстрагуватися від усього виявилася цілком вдалим для колективу – колеги Галича ізолювалися навіть від дружин і дітей та не розповідали про успіхи написання альбому.

Зараз дивляться

– Ми вимикали мобільні телефони і не було сигналів повітряної тривоги. Вони мене дратували і відволікали. З 11 ранку ми займалися музикою, а після 21 про творчість ніхто нічого не говорив і не обговорював. Увечері готували їжу на ранок і дивилися фільми. Алкоголю практично не було. Це перший альбом, який ми написали тверезими, – підсумував музикант в інтерв’ю.

Утім, деякі музичні вподобання українців викликають багато запитань – у топі Spotify по Україні опинилася російська пісня. Йдеться про рейтинг популярності пісень, і на другому місці опинився трек Да, я русский.

Источник материала
Поделиться сюжетом