"Задовго жив у бульбашці". Колега Влада Ями пояснив, чому той втік під час війни до США, і переповів останню з ним розмову
"Задовго жив у бульбашці". Колега Влада Ями пояснив, чому той втік під час війни до США, і переповів останню з ним розмову

"Задовго жив у бульбашці". Колега Влада Ями пояснив, чому той втік під час війни до США, і переповів останню з ним розмову

Хореограф Влад Ямаперед великою війною працював ведучим програми "Твій день" ("1+1" Україна") разом з колегою Єгором Гордєєвим, який був керівником цього проєкту.

В інтерв’ю OBOZ.UА Єгор Гордєєв пояснив, чому, на його погляд, у українців так багато питань до Ями, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав з родиною у США і живе за кордоном досі. А також пояснив, чому його ексколега "не до кінця зіставляє якісь моменти та прогнозує реакції аудиторії".

Телеведучий Гордєєв впевнений, що його ставлення до життя Ями "має менше всього цікавити": "Важливо, як до цього ставиться сам Влад. Це його життя, він зробив свій вибір. А реакція суспільства теж зрозуміла. Я думаю, що Влад не до кінця зіставляє якісь моменти, прогнозує реакції аудиторії. Можливо, тому що задовго жив у якісь своїй бульбашці. І в програмі "Твій день", до речі, йому з цієї бульбашки довелося теж виходити. Це було важко, стало величезним травматичним випробуванням. Я думаю, що зараз це випробування продовжується, тільки вже не в прямому ефірі, а в реальному житті".

"Зараз ми з Владом не спілкуємося, – додав Гордєєв. – Я якось списувався з ним, запитував, чи необхідна якась допомога батькам у Запоріжжі – оце і все. Влад же зник із програми не з війною, а трохи раніше. А на його місце прийшов Костя Грубич".

Раніше в інтерв’ю OBOZ.UА телеведучий Костянин Грубич також розповідав, як ставиться до того, що Влад Яма поїхав із країни в такий важкий для неї час: "Я спілкувався з ним, коли він ще вів передачу. Хвалив, коли пересікалися десь у коридорах студії, тому що мені подобалось. Після того, як він перестав бути ведучим, я його не бачив. І не вважаю, що мене взяли на місце Ями. Мені дуже не подобається таке формулювання. Коли Влад тільки починав танцювати, я вже був телезіркою. Більшою, ніж зараз. Те, що відбувається з ним зараз, коментувати не хочу. Це його вибір. Я ось у Києві, нікуди не виїжджав. Не знаю, це правильно чи ні, але принаймні моя душа спокійна".

Повне інтерв’ю з Єгором Гордєєвим читайте в неділю, 14 квітня.

Також читайте на OBOZ.UA інтерв’ю з телеведучою Валентиною Хамайко – про втрату роботи, новий проєкт і непрості стосунки з чоловіком, який повернувся з фронту.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом