Скандал з "побиттям" активістки в ТЦК у Хмельницькій області: ЗСУ показали, що сталося насправді
Скандал з "побиттям" активістки в ТЦК у Хмельницькій області: ЗСУ показали, що сталося насправді

Скандал з "побиттям" активістки в ТЦК у Хмельницькій області: ЗСУ показали, що сталося насправді

Як зазначили військові, жінка вчинила провокацію та почала справляти фізіологічні потреби прямо у приміщенні військкомату. ЗСУ опублікували відео для підтвердження власних слів.

Деталі "побиття"

Оперативне командування "Захід" розповіло, що Дунаївцях Хмельницької області представниця громадської організації "Доста Україна" вчинила провокацію в приміщенні ТЦК. Жінка прямо у військкоматі почала справляти свої фізіологічні потреби, відмовляючись покинути будівлю. На вимоги поліції жінка також не реагувала.

Водночас сама жінка заявила, нібито її "побили" працівники ТЦК.

На сторінці ГО у Facebook цю подію висвітлено як побиття активістки військовослужбовцями ТЦК. У лікарні "потерпіла" відмовилась від проходження медогляду та госпіталізації,
– зазначили військові.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства.

У Сухопутних Силах також відреагували на інцидент. Там зазначили, що жодна з озвучених "потерпілою" на відео тез не відповідає дійсності – щодо Збройних Сил триває чергова російська провокація. Військові готують звернення до СБУ.

Жінка "справила потребу" прямо в ТЦК: дивіться відео

Напад на автівку

  • Нещодавно – також у Хмельницькій області, жінки напали на автівку працівників ТЦК. Одна з нападниць вибила скло палицею. Громадянки були незадоволені "мобілізаційною діяльністю" працівників ТЦК.
  • Жінку, яка вибила скло буса, викликали до суду через звинувачення у дрібному хуліганстві. На засіданні порушниця визнала провину й щиро розкаялася, а також попросила суд врахувати її "важкий емоційний стан". Жінка пояснила, що її син – мобілізований, тому вона постійно переймається за його долю.
  • Ізяславський районний суд Хмельницької області постановив, що жінка має заплатити штрафу розмірі 85 гривень. Однак на жінку ще чекає 605 гривень 60 копійок судового збору.
Теги по теме
Скандал
Источник материала
loader
loader