19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Колишня і теперішня дружини Остапчука влаштували публічні "розбірки": Полтавська назвала Горняк тіткою
Колишня і теперішня дружини Остапчука влаштували публічні "розбірки": Полтавська назвала Горняк тіткою

Колишня і теперішня дружини Остапчука влаштували публічні "розбірки": Полтавська назвала Горняк тіткою

Дружина українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська зухвало висловилася щодо колишньої обраниці шоумена Христини Горняк через обіцянку, яку не виконав чоловік після розлучення. Той гарантував, що подарує ексдружині спільний будинок, а натомість нині у ньому проживає його новоспечена кохана і пара активно робить ремонт.

На тлі публічної скарги Горняк Полтавська коротко, але зухвало відреагувала в InstaStories: "Тьоть, отстань..." Без відповіді не залишилася й Катерина Полтавська, яка нібито поширила ейджизм, коли назвала ексдружину Остапчука "старою жінкою в 37 років".

Утім, вона стверджує, що жодного поганого слова не говорила щодо ексдружини шоумена. "Бачить же Бог, що жодної моєї сториз за 1,5 року не було присвячено їй. Щобільше, можу хоч майбутніми дітьми заприсягнутися, що жодного поганого слова не написала анонімно їй. Скільки всього мені б не писали, як би не намагалися зіштовхнути нас лобами, але я не велася на провокації і мовчала", – пояснила 23-річна дружина Остапчука.

Зокрема, вона вирішила висміяти ситуацію, опублікувавши фото з іграшковим будинком, яке їй надіслали шанувальники. "Та подаруйте ви їй той будинок. Ось у Lego Duplo є прикольні – там і ключики від ячейки, і грошенята, і сумочки. Все є! Дорогувато, правда, він коштує, але ж вона любить тільки дорогі подарунки..." – такий підпис супроводжував скриншот із будиночком.

Після такої образи Горняк вже не могла стриматися та різко висловилася щодо поведінки Полтавської з іронією до її слів про вік: "Виховання або є, або його немає... Це я вам як тьотя доросла кажу".

Вона пояснила, що дружина Остапчука не мала коментувати подібне через те, що "питання стосується тільки мене та мого колишнього чоловіка, треті особи тут зайві". Утім, вона заявила, що відчула на собі наслідки ейджизму (дискримінації за віком) та перепросила у підписників віком старше 30 років, кого подібні висловлювання могли образи.

"Нехай це вас не стосується. Цей удар беру на себе, а я стресостійка. Просто вибачте, якщо вам не дуже приємно читати, що в 37 – це стара жінка. Усі ми колись були 20+, будемо і 50+. Вік – це тільки цифра, головне, які ми в душі", – написала вона.

Полтавська спробувала виправдатися за свої слова і заявила, що "тьотя" взагалі не вказує на старість, а Горняк подібне самостійно додумала. "Тому не маніпулюй віком. І сама не ображай жінок, бо ти єдина з нас, хто написала про те, що 30+ – це старість", – пояснила жінка.

Публічна розбірка закінчилася на більш-менш спокійній ноті та відповіді ексдружини: "В мою сторону я цього так точно не дозволяю. Ну а далі все, тс.. мовчу. Сподіваюся, на вирішення полюбовно всіх питань. Якщо що, пляшка гарного вина з мене".

Суперечка розпочалася з інтерв'ю Горняк YouTube-каналу "Болючі теми", де вона розповіла деталі розлучення у 2022 році з Остапчуком. Будинок, про який говорила жінка, був спільно придбаний і колишнє подружжя вже починало робити ремонт, який нині продовжує вже нова родина Остапчуків.

"Якби ми вже закрили питання з будинком, я думаю, наші стосунки взагалі вже не згадувалися. Але поки що потрібно нагадувати про те, що є ще невирішені моменти. Це треба запитати у Володимира. Я не знаю. Є домовленість, є ситуація, як ми будували цей будинок. Можливо, якась образа у нього. Володимир хотів цей будинок мені подарувати. Він навіть зробив у нотаріуса договір дарування. Я сказала про те, що ми домовлялися, що це будинок 50 на 50, не потрібно. Але тепер шкодую. Треба було, щоб усе-таки подарував", – розповіла Горняк.

Вона пояснила в InstaStories, що найбільше її обурила нова прописка Полтавської в її спільному з Остапчуком будинку. До суду жінка вирішила не звертатися, щоб не витрачати зайві кошти на те, що можна вирішити сам-на-сам.

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що співачка MamaRika детально пояснила, у якому стані перебувають її стосунки із чоловіком Сергієм Середою. Вона вже давно підсвідомо розуміла "нечисте", але ігнорувала це до останнього.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом