У закордонних пунктах ДП Документ скасували “живу” чергу
У закордонних пунктах ДП Документ скасували “живу” чергу

У закордонних пунктах ДП Документ скасували “живу” чергу


Запис до електронної черги безкоштовний і здійснюється на офіційному веб-сайті ДП Документ. Збільшено кількість талонів попереднього запису, а також посилено засоби верифікації користувачів.

Закордонні підрозділи ДП Документ у Німеччині (Мюнхен, Берлін, Кельн), Польщі (Варшава, Краків, Вроцлав, Ґданськ), Іспанії (Мадрид, Валенсія), Чехії (Прага), Словаччині (Братислава), Італії (Мілан) та Туреччині (Стамбул) з понеділка, 15 квітня, запроваджують прийом громадян на оформлення документів за попереднім записом до електронної черги. Отримання послуг у порядку “живої” черги буде неможливим. Про це пресслужба ДП Документ.

Повідомляється, що додатково збільшено кількість талонів попереднього запису, а також посилено засоби верифікації користувачів.

Зазначається також, що запис до електронної черги безкоштовний і здійснюється на офіційному веб-сайті ДП Документ.

 
 

Раніше повідомлялося, що аудит виявив на ДП Документ фінансові порушення на 84 млн грн.На премії, оплату праці за невідпрацьований час, ремонтні роботи та інші послуги в ДП Документ зайво витрачено понад 45 млн грн. Сума неефективного використання коштів на підприємстві сягає близько 84 млн грн.



Теги по теме
Польща Германия Турция Италия Европа Чехия
Источник материала
Поделиться сюжетом