Слава Камінська розповіла про пластичні операції після розриву грудного імпланту
Слава Камінська розповіла про пластичні операції після розриву грудного імпланту

Слава Камінська розповіла про пластичні операції після розриву грудного імпланту

Співачка Слава Камінська зізналася, що нещодавно перенесла низку операцій. У Instagram артистка шокувала, що на зміни у зовнішності її підштовхнув грудний імплант, що лопнув, який встановила 19 років тому.

- Я давно хотіла блефаропластику, бо вже треба було, роки нікого не шкодують. Хотіла зробити ще торік, але так і не доїхала, бо закохалася, звалила жити на Тенеріфе і була надто зайнята. Мій навіяв мені, що мені нічого не потрібно, я і так гарна, але тут трапилося "диво" - у мене лопнув імплант. Таке буває, коли груди годували двох дітей та їм 19 років (імплантам), - поділилася Слава.

Крім операції на грудях, зірка також вдалася до ряду інших маніпуляцій із зовнішністю, щоб зменшити ризики.

- Я вирішила, що якщо вже наркоз, то нехай, крім грудей, буде ще блефаропластика, грудки Біша, ендоскопічна підтяжка брів, нитки, ін'єкції та ліпосакція колін. Чому ні? Ще купа болісних косметичних маніпуляцій, все одно наркоз, – уточнила артистка.

Камінській 39 років. Вона еск-солістка гурту "Не Ангели". З 2012 по 2013 рік була одружена з бізнесменом на ім'я Євген. З 2016-го по 2019 рік була у шлюбі з пластичним хірургом Едгаром Камінським. Колишні закохані мають двох дітей-погодок - сина Леонарда і дочку Лаура. З початку повномасштабного вторгнення Камінська разом із дітьми виїхала до Нідерландів, де живе вже понад два роки.

Источник материала
Поделиться сюжетом