Де дивитися безкоштовно "Минай" – "Динамо": розклад трансляцій матчу УПЛ
Де дивитися безкоштовно "Минай" – "Динамо": розклад трансляцій матчу УПЛ

Де дивитися безкоштовно "Минай" – "Динамо": розклад трансляцій матчу УПЛ

Київське "Динамо" в середу, 17 квітня, проведе перенесений матч 16 туру розіграшу Прем'єр-ліги, в якому його суперником стане ужгородський "Минай". Зустріч команд проходила ще 3 грудня, але футболісти встигли зіграти лише одну хвилину, після чого було оголошено повітряну тривогу.

При цьому було вирішено, що поєдинок має бути перенесений до Києва і пройде на полі стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського. Початок гри – о 15.30.

Зустріч транслюватиметься на телеканалі UPL.TV, який доступний у мережі багатьох всеукраїнських та регіональних операторів та платформ.

Супутникове телебачення:

IPTV:

Аналогове та цифрове телебачення + IPTV:

Міжнародні OTT платформи:

Матч також доступний безкоштовно для нових користувачів сервісу Youtv: дивитися онлайн. Для цього потрібно лише зареєструватися.

"Динамо" та "Минай" відкривали нинішній розіграш Прем'єр-ліги матчем у першому турі. Тоді кияни розгромили суперника 4:1. Голи у киян у відповідь на швидкий м'яч гостей на третій хвилині забивали Ванат (двічі), Буяльський та Караваєв

Як повідомляв OBOZ.UA, минулої суботи київське "Динамо" перемогло "Олександрію" та встановило історичний рекорд Прем'єр-ліги.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом