Пішов вчитися до Міхалкова: зірка "Просто Надії" відверто розповіла про зраду чоловіка-російського актора і життя в Росії після 2014 року
Пішов вчитися до Міхалкова: зірка "Просто Надії" відверто розповіла про зраду чоловіка-російського актора і життя в Росії після 2014 року

Пішов вчитися до Міхалкова: зірка "Просто Надії" відверто розповіла про зраду чоловіка-російського актора і життя в Росії після 2014 року

Українська акторка Зоряна Марченко, яка виховує 8-річну дочку від російського актора Олександра Ведменського, розповіла про шлюб із ним і життя в Москві після 2014 року, а також поділилася, як нині відбувається її комунікація з путіністом. Зірка "Просто Надії" живе в Україні, тоді як її колишній залишився в РФ і підтримує політику Кремля.

Його ідейний натхненник – божевільний пропагандист Нікіта Міхалков. Через навчання в режисера-путініста Ведменський свого часу залишив дружину з новонародженою дитиною, що вона вважає зрадою. Про це Зоряна Марченко розповіла в першому інтервʼю Аліні Доротюк.

Приблизно в 2016 році актриса закрутила роман із російським актором, але не хотіла планувати нічого серйозного. Неочікувано для себе українка дізналася про вагітність дочкою Агатою і вирішила народжувати.

Ведменський наполягав на переїзді до Москви та обіцяв потурбуватися про дружину та малу дитину. Проте свого слова він не стримав.

"Там нічого не було для того, щоб створювати сім'ю. Коли я перевезла туди всі речі, залишила тут все своє життя і поїхала туди, він прийшов і сказав, що йде вчитися до Міхалкова. Мовляв, це шанс, це круто. Він сказав: "Ти повинна мене підтримати. Я піду". Для мене це була зрада. Він мене кинув. Я 24 на 7 була одна", – пригадала українка.

Після пиблизно 2 років спільного життя вона вирішила повернутися до України з дочкою. У Москві зірці не подобалося, вона почувалася самотньою, нікуди не ходила і не мала тих можливостей, які відкривалися на батьківщині.

Періодично Ведменський, якого Марченко називає лише "батьком своєї дитини", приїжджав до Агати, але з колишньою дружиною спілкувався все менше.

24 лютого 2022 року о 6 ранку росіянин зателефонував актрисі з запитаннями та пропозицією переїхати в Саратов, на що отримав категоричну відмову. Марченко вирішила на два місяці переїхати в Нідерланди до колишньої свекрухи, після чого повернулася додому.

"Минулого літа він поїхав до мами і написав мені: "Я хочу побачити Агату, привези її". Щоб я її привезла, залишила, і він з нею побув. Мовляв, це єдиний варіант, де ми можемо зустрітися. Я кажу: "Ну, це не варіант. Я не планую виїжджати з території України", – сказала актриса.

Зараз росіянин іноді пише дочці, але вона не відповідає батьку. За словами актриси, дитина не може ще зрозуміти, чому тато підтримує геноцид українців і живе в РФ.

До слова, донедавна Марченко не знала, що актор відверто підтримує війну. Він намагався надіслати їй пропагандистське відео Міхалкова, де той розмірковує над війною, але політичних заяв сам не робив. Усе змінилося восени 2023 року, коли актор напав на росіянина, який критикував Кремль, чим остаточно продемострував свою провоєнну позицію.

Раніше OBOZ.UA писав, що у Південній Кореї скасували виступи російського балету. На сцені, ймовірно, мала б з'явитися прима-балерина Великого театру, путіністка Світлана Захарова.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом