20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Росіяни поцілили у майже центр Чернігова: що відомо про загиблих та поранених
Росіяни поцілили у майже центр Чернігова: що відомо про загиблих та поранених

Росіяни поцілили у майже центр Чернігова: що відомо про загиблих та поранених

У місті пролунало три вибухи

У Черніговіпід час повітряної тривогиу середу, 17 квітня, пролунали потужні вибухи. Після них у небо піднявся стовп диму.

Попередньо відомо, що внаслідок влучань є загиблі та поранені серед цивільних мешканців міста. Про це повідомляє глава Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

"Ворог вдарив ракетами по Чернігову. Є жертви та поранені", — йдеться у повідомленні. Чаус також наголосив, що удари було завдано практично по центру міста, а кількість поранених значна. Відповідно на місці прильотів працюють медики та рятувальники.

"Є загиблі цивільні, багато поранених. На місці працюють рятувальники та медики. Зараз вже створено штаб ліквідації наслідків, буде надаватися вся необхідна допомога", — сказав глава ОВА.

Стовп диму після вибухів

Виконувач обовʼязків міського голови Чернігова Олександр Ломак уточнив, що влучання було зафіксовано по об’єкту соціальної інфраструктури.

Стовп диму після вибухів

Моніторингові чати повідомляються, що росіяни запустили крилаті ракети Х-69/Р-500. Зафіксовано було близько трьох одиниць повітряних цілей окупантів, що відповідає кількості вибухів, які чули містяни.

Нагадаємо, що російські окупанти продовжують тероризувати мирних мешканців Харківщини. 15 квітня ворог убив цивільних авіабомбою. Трагедія сталася у селі Лук’янці Липецької громади. Там о 2-й годині дняпролунав потужний вибух. Як виявилося, терористи скинули на населений пункт керовану авіабомбу (КАБ). Вона влучила прямо у місцеву школу.

Теги по теме
Взрыв
Источник материала
Поделиться сюжетом