Популярна американська актриса повідомила про агресивну форму раку грудей
Популярна американська актриса повідомила про агресивну форму раку грудей

Популярна американська актриса повідомила про агресивну форму раку грудей

Вона виявила свій рак завдяки простому тесту.

Голівудська актрисаОлівія Манн зізналася в тому, що їй діагностували рак.

За інформацією еNews, 43-річна жінка розповіла, що роком раніше у неї діагностували рак грудей. Олівія згадує той період свого життя, включаючи свої страхи і медичні процедури, які вона пройшла.

"Я не була тією, хто був одержимий смертю або якимось чином боялася її", - сказала Олівія, у якої є дворічний син Малкольм від бойфренда Джона Мулані.

Хто така Олівія Манн?

Ліза Олівія Манн - американська актриса, комедіантка, модель, телеведуча і письменниця, повідомляє "Вікіпедія".

Але вона також зазначає, що наявність маленької дитини вдома зробила все ще більш жахливим.

"Ви розумієте, що раку байдуже, хто ви; йому байдуже, чи є у вас дитина, чи є у вас час. Він приходить до вас, і у вас немає іншого вибору, окрім як зіткнутися з цим віч-на-віч", - каже вона.

Актрисі довелося протистояти двосторонньому раку молочної залози, зокрема, агресивному раку, який швидко розвивається і називається люмінальним. Протягом 30 днів після постановки діагнозу Олівія перенесла дисекцію лімфатичних вузлів, процедуру для соска - хірургічну операцію. Процес, який зберігає соски перед реконструкцією грудей, а також подвійну мастектомію.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше американську акторку Анджеліну Джолі запідозрили в романі з ірландським актором Полом Мескалом, молодшим за неї на 21 рік. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

Нагадаємо, раніше відомий український актор, режисер кримськотатарського походження (зараз служить у лавах ЗСУ) Ахтем Сеітаблаєв показав громадськості свою нову обраницю на світському заході.

Источник материала
Поделиться сюжетом