У мереживному корсеті: Зендея вразила цікавим образом на прем’єрі фільму
У мереживному корсеті: Зендея вразила цікавим образом на прем’єрі фільму

У мереживному корсеті: Зендея вразила цікавим образом на прем’єрі фільму

Зірка мило посміхалася і професійно позувала на камеру

Акторка Зендея звикла до незвичайних та екстравагантних образів для світських заходів. Цього разу для прем’єри фільму, в якому зіграла головну роль, зірка обрала довгу сукню з напівпрозорим верхом. Зірка мала неперевершений вигляд.

Прем’єра фільму "Суперники" відбулася у вівторок, 16 квітня, у Лос-Анджелесі. Зендея була у центрі уваги і притягувала до себе всі погляди.

Так, для цієї події зірка обрала двоколірну сукню з довгим шлейфом з глибоким декольте. Корсетний верх вбрання — мереживний та напівпрозорий, що робить образ цікавим та загадковим. Двошаровий низ сукні зі вставкою із фатину зробив лук невимушеним та легким, а бретелі на корсеті відкрили плечі та спину.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Доповнила свій лік акторка діамантовими сережками та акцентною каблучкою на лівій руці. Волосся Зендея вирішила зібрати, а макіяж зробила денний з акцентом на рум’янець.

Фото: Getty Images

Зірка вражає тематичними образами та прем’єр та фотоколів фільмів, у яких вона грає головні ролі. Наприклад, раніше для фотозйомки для "Суперників" акторка разом зі своїм стилістом створила сукню із принтом тенісиста, а для фотокола цієї ж стрічки обрала туфлі з ніби нанизаними м’ячиками для тенісу.

Нагадаємо, що у фільму "Суперники" розповідається про талановиту тенісистку в минулому, яку й зіграла Зендея, яка стала тренеркою. Її чоловік, також тенісист, зазнає невдач у своїй кар’єрі через низку програшів. Його новим суперником на турнірі став його ексдруг та за сумісництвом колишній коханий його дружини.

Теги по теме
Звезды
Источник материала
Поделиться сюжетом