ЗС РФ вдарили ракетами по Дніпропетровщині: є постраждалі, перші подробиці
ЗС РФ вдарили ракетами по Дніпропетровщині: є постраждалі, перші подробиці

ЗС РФ вдарили ракетами по Дніпропетровщині: є постраждалі, перші подробиці

Голова ОВА Сергій Лисак повідомив, що внаслідок російської атаки спалахнуло кілька пожеж. За даними моніторингового каналу, окупанти вдарили по Дніпру й агломерації балістичними ракетами.

У четвер, 18 квітня, Збройні сили Російської Федерації вдарили по Дніпровському району Дніпропетровської області. Про це написав начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі.

Чиновник повідомив, що внаслідок ракетного удару двоє чоловіків 30 й 35 років отримали поранення. Постраждалих госпіталізовано в стані середньої тяжкості.

Важливо Україні не вистачає систем ППО: які регіони постраждають у разі нової масованої атаки РФ

За інформацією глави ОВА, через російську атаку спалахнуло кілька пожеж.

Раніше "Супільне" повідомляло, що в Дніпрі було чути щонайменше два вибухи.

За даними моніторингового Telegram-каналу monitor, починаючи з 10:22, російські війська завдали близько 6 ударів балістичними ракетами по Дніпру й агломерації.

"На жаль, не завжди є оперативна можливість повідомити про обстріл", — ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 17 квітня ЗС РФ завдали ракетного удару по Чернігову, внаслідок якого загинули щонайменше 18 осіб. Також відомо про 7 постраждалих, серед них чотири дитини.

У ніч на 18 квітня російські окупанти завдали масованих ракетних ударів по Покровську та Селидовому Донецької області. Унаслідок обстрілів постраждала цивільна інфраструктура та промислові об'єкти.

Теги по теме
война Обстрел пострадавшие Днепропетровская область ракета
Источник материала
Поделиться сюжетом