20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Трубін не повторив подвиг Луніна: Бенфіка в серії пенальті вилетіла з Ліги Європи
Трубін не повторив подвиг Луніна: Бенфіка в серії пенальті вилетіла з Ліги Європи

Трубін не повторив подвиг Луніна: Бенфіка в серії пенальті вилетіла з Ліги Європи

Марсель – Бенфіка 1:0 (пен. – 4:2)

Гол: Мумбанья, 80.

Стадія 1/4 фіналу Ліги Європи 2023-2024 добігла кінця. Після вильоту Шахтаря єдиним представником України на цій стадії залишався Анатолій Трубін, який виступає за Бенфіку, пише 24 канал.

Не втримали нічию

"Орли" протистояли кривднику донеччан Марселю та зробили непоганий запас у першій грі. Перемога 2:1 робила саме Бенфіку фаворитом протистояння. На вихідних Трубіну надали відпочинок, але на матч проти французів українець з'явився у старті.

Бенфіка вирішила зіграти від оборони та готова була вистояти нульову нічию. Довгий час гості навіть не били у площину воріт, тоді як Марсель все підкидав Трубіну все більше і більше роботи.

Анатолій здійснив чотири сейви, але все ж втримати ворота на замку не зміг. За 10 хвилин до кінця основного часу Мумбанья відгукнувся на подачу Обамеянга та впритул розстріляв українця.

Невдала серія пенальті

Цей м'яч перевів зустріч в екстратайми, а там команди дотягнули і до серії пенальті. Там лісабонці покладали надії на Трубіна, але українцю не вдалось відбити жодного удару.

Натомість Бенфіку підвели Ді Марія та Антоніу Сілва. Перший влучив у стійку, а з ударом другого впорався Пау Лопес. Таким чином, Трубін завершує свій шлях в Лізі Європи, а Марсель виходить у півфінал на Аталанту.

Теги по теме
Лига Европы
Источник материала
Поделиться сюжетом