19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Це частина великого задуму": в ГУР прокоментували масовані удари по аеродрому Джанкоя
"Це частина великого задуму": в ГУР прокоментували масовані удари по аеродрому Джанкоя

"Це частина великого задуму": в ГУР прокоментували масовані удари по аеродрому Джанкоя

Було знищено чимало вартісної ворожої техніки.

Удар по військових цілях у Джанкої,що в тимчасово окупованому Криму, – це прекрасна операція ЗСУ з дуже добрими результатами.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафона.

"Українські Сили безпеки й оборони діють злагоджено, скоординовано, спільно для реалізації різного роду завдань та операцій. Так, це частина великого задуму. І те, що вчора відбувалося в Джанкої, – це прекрасна операція Збройних Сил України з дуже добрими результатами зі знищення ворожих сил і засобів. І далі, безумовно, буде", – зазначив Юсов.

За його словами, після ударів по Джанкою, була паніка як серед окупаційної адміністрації Криму, так і серед російських військових. Він назвав таку реакцію окупантів цілком очевидною, адже кожного разу російські пропагандисти говорять, ніби то все захищене, а потім відбуваються успішні удари з боку ЗСУ.

За даними Юсова, внаслідок атаки по військовому аеродрому знищені пускові установки комплексів протиракетної, протиповітряної оборони, радіолокаційні системи та уражені літаки окупантів. 

Defense Express повідомив, що, найімовірніше, ціллю нічної атаки на аеродром у Криму були літаки, гелікоптери або установки ППО С-300/С-400.

Речник Української добровольчої армії "Південь"  Сергій Братчук закликав жителів Криму й надалі триматися подалі від військових об’єктів.

"Ті кримчани, які були громадянами України, я сподіваюся, хтось із них приховав паспорт України. Я думаю, час стерти пил з нього. А щодо тих, хто приїхав після 2014 року, їм треба замислитися про те, що треба повертатися. Єдине питання — до яких регіонів", — додав Братчук.
▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: У КРИМУ ПРОГРИМІЛИ ПОТУЖНІ ВИБУХИ! В Росії закривають аеропорти!

Источник материала
Поделиться сюжетом