У Києві прощаються з Дмитром Капрановим. Фото і відео
У Києві прощаються з Дмитром Капрановим. Фото і відео

У Києві прощаються з Дмитром Капрановим. Фото і відео

18 квітня у Києві українці прощаються з відомим публіцистом, письменником та громадським діячем Дмитром Капрановим, який помер 16 квітня у віці 56 років. Відспівають автора у Михайлівському золотоверхому соборі, після чого тіло повезуть на Байкове кладовище.

Кореспонденти OBOZ.UA на місці подій повідомлятимуть про те, як пройшла церемонія та хто прийшов попрощатися з близнюком.

10:45. У Києві готуються до прощання з письменником. Попри оголошення балістичної загрози та повітряну тривогу, панахида пройде в Михайлівському соборі, повідомив наш кореспондент.

10:30. До собору заїхало авто ритуальних послуг із фотографією Дмитра Капранова.

Нагадаємо, що про причини його смерті офіційно брат Віталій не повідомляв. Однак нашій редакції стало відомо, що Дмитро Капранов мав проблеми з серцем, а його смерть стала неочікуваністю для рідних і близьких. Лікарі запевняли, що "все нормально".

Колеги та друзі відомого літератора поділилися особистими спогадами. Марія Матіос згадала, як випадково зустріла письменників на початку вторгнення РФ на одному з блокпостів.

Раніше OBOZ.UA писав, що дорослі діти публіцистів перебувають на фронті. Більше про сімʼї братів Капранових – читайте за посиланням.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом