Василь Вірастюк захотів "постукати по голові" Потапу, але не пояснив чому
Василь Вірастюк захотів "постукати по голові" Потапу, але не пояснив чому

Василь Вірастюк захотів "постукати по голові" Потапу, але не пояснив чому

Український нардеп від партії "Слуги народу" та відомий стронгмен Василь Вірастюк у нещодавньому інтерв'ю на YouTube-каналі Слави Дьоміна несподівано назвав ім'я співака Потапа, як того, кому з відомих публічних осіб він хотів би "дати по пиці".

На запитання ведучого народний депутат коротко відповів: "Потапу". Однак він не уточнив причини своєї агресивної заяви. Хоча вони, найімовірніше, всім зрозумілі. Продюсер зараз перебуває за кордоном, а нещодавно Олексій виступав на сцені для російськомовних фанатів російською мовою.

Потап. Фото Instagram

На початку повномасштабного вторгнення у 2022 році Потап перебував за кордоном в Іспанії, куди передчасно виїхав разом із Настею Каменським.

Упродовж кількох місяців артист активно висвітлював у своїх соціальних мережах правду про злочини російських оккупантів на українській землі. Однак згодом він різко припинив такі публікації. З осені 2023 року Потап постійно мешкає за межами України. Сам артист не розкриває деталі свого виїзду з країни під час воєнного стану. У ЗМІ описувалися найбільш резонансні "зашквари" у біографії Потапа, які він сам називає своїм "фірмовим стилем".

Настя Каменських та Потап з MGK, скріншот: Instagram

З квітня 2024 року Потап виступає у нічних клубах Німеччини з концертами, на яких звучать переважно російськомовні пісні. Подібна діяльність публічної особи спричиняє неоднозначну реакцію в українському суспільстві.

Знай.ua писав, Потап став "російським ретро": українці в сказі через нові витівки репера

Источник материала
Поделиться сюжетом