Мінус 9,5 кг: Кейт Гадсон розповіла, як схудла завдяки популярній дієті
Мінус 9,5 кг: Кейт Гадсон розповіла, як схудла завдяки популярній дієті

Мінус 9,5 кг: Кейт Гадсон розповіла, як схудла завдяки популярній дієті

Зірка екранів вживає певні продукти, але при цьому може дозволити собі з'їсти морозиво і випити келих вина. Гадсон також займається пілатесом і медитацією.

Голлівудська акторка та співачка Кейт Гадсон сьогодні, 19 квітня, відзначає своє 45-річчя. Володарка "Золотого глобуса" відверто розповіла про коливання своєї ваги протягом багатьох років, повідомляє Еxpress.

Мати трьох дітей Кейт Гадсон розповіла, як вона схудла на 21 фунт (9,5 кг — ред.) завдяки популярній дієті, щоправда не повідомила за який час.

45-річна знаменитість слідувала популярній програмі зі зниження ваги WW, раніше відомій як Weight Watchers, щоб схуднути, а також медитувала і періодично голодувала.

Програма зі зниження ваги

WW — це програма зі зниження ваги і розроблений дієтологами план харчування, який допомагає людям скинути вагу і вести здоровий спосіб життя.

За словами Кейт, план харчування WW допоміг їй схуднути, але при цьому час від часу балувати себе. "Я готую гарні страви, які не мають сенсу, і тоді я можу їх побалувати", — зазначила Гадсон. Деякі з продуктів, які не містять жодних балів, включають курку, листову зелень, яйця, овочі та свіжі фрукти.

Кейт, яка зараз є послом WW, додала: "Я цілий день буду їсти приголомшливу їжу Zero Point, потім вип'ю вино і морозиво". Актриса також практикує періодичне голодування, тобто не їсть до 11:00 або 11:30 ранку. Щоб зберегти сили, вона замість цього п'є сік селери, каву або чорний чай.

Кейт Гадсон
Фото: Скриншот

Переривчасте голодування — це режим харчування, який перемикається між утриманням від їжі та прийомом їжі за розкладом. Серед інших знаменитостей, які дотримуються періодичного голодування, — Дженніфер Еністон, Кортні Кардаш'ян і Холлі Беррі.

Тренування та медитація

Крім дотримання суворої дієти, Кейт займається пілатесом і вправами за методом Трейсі Андерсон, але стверджує, що вона не "божевільний любитель тренувань". Вона також полюбляє кататися на велосипеді та тривалі прогулянки зі своєю матір'ю Голді Гоун. Знаменитість вважає, що замість того, щоб проводити години в тренажерному залі, люди повинні займатися тим, що їм подобається. Кейт зазначила, що щоденна медитація змінила її погляд на життя, допомогла їй схуднути та відчути себе "спокійнішою, зосередженішою та яснішою".

Раніше, 15 березня, повідомлялося, що Кейт Гадсон у кокетливій сукні з рюшами відкрила церемонію GLAAD Media Awards 2024. Вона дала яскраве шоу, показавши свій вражаючий вокал.

Теги по теме
певица актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом