Недорогий суперник Toyota RAV4 від Kia отримав потужні двигуни. Фото
Недорогий суперник Toyota RAV4 від Kia отримав потужні двигуни. Фото

Недорогий суперник Toyota RAV4 від Kia отримав потужні двигуни. Фото

Новий кросовер Kia EV5 за розмірами порівняний з моделями Sportage та Toyota RAV4 і вже надійшов у продаж як недорогий автомобіль. Електрокар здивував приємною ціною. А тепер отримав потужні двигуни – модифікацію GT вперше показали на фото.

Спершу купити Kia EV5 2024 модельного року могли лише автомобілісти у Китаї. Тепер пропозицію розширили на Австралію і Таїланд. Як повідомляє Motor1, незабаром модель представлять на ринку в найпотужнішому виконанні.

Новий електромобіль Kia EV5 GT 2024 отримав мотор на 215 сил спереду і 98-сильний двигун ззаду. Є й деякі зміни у дизайні – виробник підготував нові бампери та колісні диски.

Базова модель у КНР коштує 20 700 доларів. Має один мотор, задній привід, 218 к.с., батарею ємністю 64 кВтг і запас ходу 530 км. Довжина кузова дорівнює 4615 мм при колісній базі 2750 мм, ширина – 1875 мм, а висота становить 1715 мм.

В оснащенні топової модифікації – крісло водія з великою кількістю електричних регулювань, підігрівом, охолодженням та масажем, цифровий ключ, холодильник та асистенти забезпечення активної безпеки.

Крім того, покупцям пропонуються тризонний клімат-контроль, електропривод дверей багажника, камери кругового огляду, асистент паркування, система напівавтономного водіння.

Раніше OBOZ.UA показував популярну модель Toyota з електромотором, у якій знайшли серйозну проблему.

Источник материала
Поделиться сюжетом