Співачка Мішель Андраде закрутила роман зі значно старшим чоловіком
Співачка Мішель Андраде закрутила роман зі значно старшим чоловіком

Співачка Мішель Андраде закрутила роман зі значно старшим чоловіком

Українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яка розповіла про розрив співпраці з Потапом і Горовою, закрутила новий роман. Артистка у стосунках зі значно старшим за неї чоловіком.

Мішель ретельно приховує особисте життя та ніколи не розповідала про свої стосунки. Однак відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов повідомив, що серце співачки вже зайняте. Він показав фото, на яких артистка в компанії старшого чоловіка. 

На знімках не видно обличчя чоловіка, однак можна помітити обійми закоханих, а також їхнє ніжне спілкування.

За словами пліткаря, бойфренд Андраде - заможний чоловік. Різниця у віці між закоханими складає понад 10 років. Як пише блогер, це ніяк не впливає на їхні стосунки, навпаки вони вдало доповнюють один одного. Чоловік допомагає Мішель у її музичній кар'єрі та особистісному становленні. Натомість співачка дарує коханому легкість та щире спілкування.

"Він обожнює Мішель. Подарував їй розкішну автівку та вкладає кошти в її кар’єру. Непоганий як людина, а як чоловік – мрія жінки. Розсікає столичні дороги на гелентвагені, має кілька великих успішних бізнес-проєктів, володіє майном преміумкласу та повністю сформований, як особистість", - розповів інсайдер Беспалова.

Нагадаємо, раніше Мішель Андраде випустила першу з початку війни україномовну пісню.

Теги по теме
певица
Источник материала
Поделиться сюжетом