Ситні смажені пиріжки з картоплею: що, крім овочу, смачно додати в начинку
Ситні смажені пиріжки з картоплею: що, крім овочу, смачно додати в начинку

Ситні смажені пиріжки з картоплею: що, крім овочу, смачно додати в начинку

Класичні картопляні пиріжки можна зробити значно ситнішими. Для цього додайте в начинку, крім овочу, відварену гречку. Особливо це доречно, якщо у вас є залишки крупи, яку вже ніхто не хоче їсти.

Ідея приготування смажених пиріжків на кефірі з картоплею та гречкою опублікована на сторінці фудблогерки Маріанни Жук (_marianaa._zhuk) в Instagram. Тісто не вбирає зайвої олії.

Інгредієнти для тіста:

  • вода – 500 мл.
  • дріжджі- 50 грам
  • сіль – 1 ч.л.
  • цукор – 1 ст.л
  • олія – 2 ст.л.
  • борошно – таку кількість, скільки візьме тісто

Спосіб приготування:

1. У теплій воді розчинити дріжджі.

2. Додати сіль, цукор, олію та перемішати.

3. Поступово додати борошно, доки тісто не перестане липнути до рук.

4. Сформувати пиріжки, загорнувши начинку з картоплі та гречки.

5. Обсмажити на сковорідці.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пиріжки з індичкою
  • Пиріжки з горохом
  • Пиріжки на кефірі
Источник материала
Поделиться сюжетом