«Ви не уявляєте, хто ми»: працівник департаменту Нацполіції потрапив у скандал через інцидент в ресторані
«Ви не уявляєте, хто ми»: працівник департаменту Нацполіції потрапив у скандал через інцидент в ресторані

«Ви не уявляєте, хто ми»: працівник департаменту Нацполіції потрапив у скандал через інцидент в ресторані

Співробітник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України потрапив у скандал. Український підприємець Максим Шкіль оприлюднив інформацію про інцидент, свідком якого він став, пише OBOZ.UA За його словами, Віталій Манасян ганьбить своєю поведінкою українську систему правопорядку. Він нахабно поводиться з людьми, вважаючи, що його «мундир» дозволяє йому робити все, що заманеться.

Про це повідомив український підприємець Максим Шкіль. Він розповів про інцидент, «героєм» якого був Манасян.

Підприємець заздалегідь замовив столик у столичному ресторані «Гудвайн», а коли прийшов до закладу, виявилось що його зайняв інший відвідувач. Шкіль підійшов до чоловіка, який зайняв його місце попри табличку «зарезервовано» і ввічливо пояснив, що забронював стіл раніше.

У відповідь він почув мати та нахабну заяву: «сдесь сидеть буду я». Після чого чоловік відкинув табличку зі стола з написом про резерв.

«Після того, як з даним »гостем« ресторану переговорили, він почав розповідати, що не встане і окреслив перспективу, що зі мною буде. Коли люди за сусіднім столом почали критично обговорювати поведінку цього відвідувача, дівчина, яка сиділа з ним каже : вы даже не представляете, кто мы. Розмова закінчилась тим, що нам всім було змальовано наше майбутнє і пара з погрозами пішла», – розповів підприємець.

Максим Шкіль з'ясував, що нахабним відвідувачем був Віталій Манасян, який працює в департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції.

«Працівник поліції, який їздить на Ауді RS 6, снідає в Гудвайні та окреслює перспективу нашого майбутнього, а для тих хто не відразу розділяє його переконання, пояснює більш »літературною українською мовою« з російським діалектом», – написав підприємець.

Така поведінка була притаманна бандюкам в 90-х, які бачили себе понад законом, але вона явно не може личити жодному представнику правоохоронних органів.

У виданні звернулися до департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції та до ДБР із проханням розібратися з поведінкою Віталія Манасяна та дати їй належну правову оцінку.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Источник материала
Поделиться сюжетом