Йому назавжди буде 20: на Вінниччині попрощалися з поліцейським, якого вбили нападники
Йому назавжди буде 20: на Вінниччині попрощалися з поліцейським, якого вбили нападники

Йому назавжди буде 20: на Вінниччині попрощалися з поліцейським, якого вбили нападники

У місті Бершадь Вінницької області 22 квітня відбулася церемонія прощання з Максимом Зарецьким – 20-річним поліцейським, який був убитий у ніч проти 20 квітня під час виконання службових обов'язків. У злочині підозрюються 26-річний Віталій Василака та його 51-річний батько Валерій Василака.

Загиблий правоохоронець служив у секторі реагування Патрульної поліції. Як передає "Суспільне", близько 10:00 понеділка відбулася жалобна хода від будинку, де мешкав Зарецький, до Свято-Вознесенського храму. Відспівування розпочалося об 11:00.

Колега загиблого, інспектор сектору реагування Патрульної поліції Олександр Якименко розповів, що Зарецький пропрацював у них півтора роки й добре зарекомендував себе.

"Щодо роботи до нього жодних питань не було. Дуже хороша людина, був веселим, позитивним. Усі колеги з ним були у дружніх відносина ", – сказав він.

Провести українця в останню путь прийшли рідні, близькі, колеги й місцеві мешканці.

Вони згадували патрульного як щирого, доброзичливого та мужнього юнака, який завжди був готовий допомогти. За їхніми словами, він був справжнім патріотом України і мріяв зробити свою країну кращою.

Раніше батько застреленого злочинцями поліцейського розповів, що його син мріяв про кар'єру спецназівця. Із 2021 року хлопець навчався в Національній академії внутрішніх справ. Він був єдиним сином своїх батьків.

Як писав OBOZ.UA:

– У ніч на 20 квітня у Гайсинському районі Вінницької області невідомі розстріляли поліцейських. Максим Зарецький загинув, а його напарник отримав поранення.

– У мережі публікували відео із нагрудної камери патрульного. Зловмисники напали на співробітників поліції під час перевірки документів та транспортного засобу.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом