Реванш Усик – Ф'юрі не відбудеться? Джошуа оголосив, коли має побитися з Тайсоном
Реванш Усик – Ф'юрі не відбудеться? Джошуа оголосив, коли має побитися з Тайсоном

Реванш Усик – Ф'юрі не відбудеться? Джошуа оголосив, коли має побитися з Тайсоном

Колишній дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) оголосив про повернення на ринг у вересні цього року. При цьому уродженець Вотфорда натякнув на те, що поб'ється з переможцем бою між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Про це Джошуа заявив в ефірі ВВС One інформує портал The Sun. британський боксер додав, що бачить Ф'юрі своїм майбутнім суперником, бій з яким нібито хочуть бачити усі любителі спорту. Ентоні також наголосив на важливості саудівського міністра Туркі Альальшиха, який зараз займається організацією найбільших боїв.

"Бокс дуже змінюється, з'явився новий гравець, який підкорює світ. Він робить для фанатів те, чого вони хочуть, це приголомшливо. Отже, якщо фанати цього вимагатимуть, я знаю, що він виконає це. Я знаю, що фанати хочуть побачити мій бій із Ф'юрі і я цього теж хочу. Цей бій однозначно наближається. Мені сказали бути готовим на вересень. У травні буде бій Ф'юрі проти Усика. А у вересні буду я. Це неймовірно", – сказав Джошуа.

Зазначимо, що Ф'юрі та Усик поб'ються 18 травня. При цьому в контракті на поєдинок є пункт про обов'язковий реванш. Проте промоутер Джошуа Едді Хірн висловив упевненість у тому, що повторний поєдинок Тайсона та Олександра не відбудеться. Крім того, він побажав британцю перемоги над українцем.

До цього глава Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман виступив з ідеєю затвердити одразу шість суддів, а не трьох для підрахунку очок у поєдинку Усика та Ф'юрі. Він передрік катастрофу в бою, якщо його пропозиція не буде підтримана, а також повідомив про радикальне рішення щодо бою.

Крім того, у команді Ф'юрі виявили двох "кротів", а також стало відомо, що на вечорі боксу в Саудівській Аравії відбудеться повернення колишнього російського чемпіона. Британські букмекери змінили котирування на поєдинок і перестали вважати свого співвітчизника фаворитом.

Перед цим Тайсон згадав про війну в Україні. У свою чергу Олександр розповів, що робитиме, якщо британець відмовиться виходити на ринг 18 травня.

Як повідомляв OBOZ.UA, менеджер Олександра Усика Егіс Клімас категорично відповів на питання про зрив бою з Тайсоном Ф'юрі 18 травня. Також стала відома реакція Папи Римського на поєдинок українця та британця.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом