Російський тренер назвав фактор, який дозволить Усику перемогти Ф'юрі
Російський тренер назвав фактор, який дозволить Усику перемогти Ф'юрі

Російський тренер назвав фактор, який дозволить Усику перемогти Ф'юрі

Об'єднаний чемпіон світу суперважкої ваги Олександр Усик (21-0, 14 КО) переможе Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) рішенням суддів у бою 18 травня. Для обох боксерів поєдинок стане найскладнішим у кар'єрі, а на користь українця каже його стиль, який стане великою проблемою для британця.

Таку думку в інтерв'ю журналу The Ring висловив колишній тренер збірної Росії Антон Кадушін. На його переконання, Циганському королеві, як називають британця, важко знайти спаринг-партнерів, які можуть змоделювати поведінку нашого співвітчизника на рингу.

"Я думаю, що це буде найважчий бій у їхніх кар'єрах. У жодного з них не було таких суперників. Ф'юрі – нестандартний супертяж з відмінними рефлексами та великим досвідом. Усик сильний морально та здатен адаптуватися до стилю суперника; він швидкий шульга. Я віддаю перевагу цьому бою у співвідношенні 60 на 40 на користь Усика. Думаю, у такому протистоянні фактором буде наявність якісних спаринг-партнерів та плану бою. І в цьому аспекті Ф'юрі буде складно знайти таких, як Усик, для гарного спарингу. Але це бокс, і все може повернутись інакше, ніж я думаю", – сказав Кадушин.

Раніше промоутер Олександр Красюк назвав боксера, який замінить Ф'юрі у разі його відмови вийти у ринг 18 травня. Також він іронічно відреагував на пресконференцію Тайсона, під час якої він розкрив своє ставлення до українця, а також висловився про зрив поєдинку 17 лютого. Красюк назвав перформанс прощанням британця зі своїм поясом WBC.

До цього глава WBC Маурісіо Сулейман виступив з ідеєю затвердити одразу шість суддів, а не трьох для підрахунку очок у поєдинку Усика та Ф'юрі. Він передрік катастрофу в бою, якщо його пропозиція не буде підтримана, а також повідомив про радикальне рішення щодо бою.

Крім того, у команді Ф'юрі виявили двох "кротів", а також стало відомо, що на вечорі боксу в Саудівській Аравії відбудеться повернення колишнього російського чемпіона. Британські букмекери змінили котирування на поєдинок і перестали вважати свого співвітчизника фаворитом.

Перед цим Тайсон згадав про війну в Україні. У свою чергу Олександр розповів, що робитиме, якщо британець відмовиться виходити на ринг 18 травня.

Як повідомляв OBOZ.UA, менеджер Олександра Усика Егіс Клімас категорично відповів на питання про зрив бою з Тайсоном Ф'юрі 18 травня. Також стала відома реакція Папи Римського на поєдинок українця та британця.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом