19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Справа Коломойського: звинувачення просить продовжити термін тримання під вартою
Справа Коломойського: звинувачення просить продовжити термін тримання під вартою

Справа Коломойського: звинувачення просить продовжити термін тримання під вартою

У понеділок, 22 квітня, Шевченківський районний суд міста Києва розглядає клопотання сторони обвинувачення про продовження строку тримання під вартою бізнесмена Ігоря Коломойського до 02.06.2024.

Про це стало відомо з трансляції, яку веде ТСН із зали суду.

Справа Коломойського - останні новини:

27 лютого відбулося судове засідання, де бізнесмену Ігорю Коломойському продовжували запобіжний захід. Адвокати переконували суд у невинуватості свого підзахисного і наводили як документальні підтвердження своїм словам, так і новими свідченнями функціонерів ПриватБанку та чиновників Нацбанку. Незважаючи на те, що свідчення свідків посипалися, суд залишив бізнесмена ще на два місяці в СІЗО, при цьому зменшив суму застави на сто п'ятдесят мільйонів гривень.

11 квітня Київський апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу захисників Ігоря Коломойського на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 27.02.2024 щодо продовження строку тримання під вартою бізнесмена.

Сторона захисту пояснила, що протягом семи місяців, коли триває слідство, суд встиг опитати меншість свідків. Крім того, адвокати посилалися на стан здоров'я підзахисного та його хронічні захворювання. Такий стан бізнесмена підтвердив і лікар, який проводив огляд.

Але суддя знову став на бік обвинувачення і залишив Ігоря Коломойського під вартою.

Теги по теме
Игорь Коломойский
Источник материала
Поделиться сюжетом