27 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Подоляк відповів Маску на його заяву про війну
Подоляк відповів Маску на його заяву про війну

Подоляк відповів Маску на його заяву про війну

«Реалістична стратегія» виходу з війни, що триває в Україні, «кричуще проста» - треба, щоб Росія вивела війська з території країни, яку намагається захопити. Таким чином буде закінчена гаряча фаза війни, заявив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк і соцмережі Х (Twitter) у відповідь на заяву американського мільярдера Ілона Маска про відсутність стратегії виходу з війни з Росією. 

- Коли хтось із глобальних інфлюенсерів/персон (той самий Ілон Маск) наполегливо говорить про "відсутність стратегії виходу з російсько-українського конфлікту", доводиться вкотре дивуватися дефіциту простої логіки в сучасному світі...  – зазначив Маск. 

Він додав, що іноді «прості істини вкрай складно усвідомити».

- Але все ж таки повторюся: агресор (РФ), який неспровоковано напав на іншу країну з єдиною метою окупації/вбивства/загарбання, залишає чужу територію, повертає вкрадене і відновлює верховенство міжнародного права. Що в цьому складного? Яку ще стратегію виходу слід шукати/обговорювати? І чи можна побудувати щось справедливе на несправедливості?" - додав Подоляк.

  • Маск написав у мережі, що занепокоєний "відсутністю стратегії виходу" з війни після того, як 20 квітня Палата представників Сполучених Штатів Америки підтримала законопроєкт, що передбачає надання нової допомоги Україні.
  • До ухвалення Палата представників США відхилила всі поправки до законопроекту про допомогу Україні. Зокрема, було відхилено поправки конгресумен Вікторії Спарц, яка пропонувала вилучити із законопроекту чотири положення, зокрема, пов'язані з програмою PDA, що дозволяє Білому дому виділяти Україні зброю безпосередньо зі складів американської армії. 
Теги по теме
Илон Маск
Источник материала
Поделиться сюжетом