ЗСУ підстрелили куратора "Синього кита" з РФ: він підлікувався і проводить "Уроки мужності"
ЗСУ підстрелили куратора "Синього кита" з РФ: він підлікувався і проводить "Уроки мужності"

ЗСУ підстрелили куратора "Синього кита" з РФ: він підлікувався і проводить "Уроки мужності"

Окупант отримав 6 років за ґратами за схиляння підлітків до самогубства. Він вийшов на волю достроково і взяв участь у війні проти України на боці "вагнерівців".

В Росії "Урок мужності" для школярів провів окупант, якого посадили за ґрати, як куратора небезпечної гри для дітей та підлітків "Синій кит" у Росії. Він схиляв неповнолітніх до суїциду, а потім воював проти України. Про це пише російське видання "Медуза".

Так, окупант Олександр Глазов, який вбивав українців у складі ПВК "Вагнер", провів урок для восьмикласників школі №1 міста Котельники Московської області на тему "З чого починається патріотизм". На ньому він розповів про участь у війні в Україні.

У 2019 році Глазова, який тоді мешкав у Люберцях, засудили до 6 років колонії за звинуваченням у схилянні до суїциду. За версією слідства, Глазов на своїх особистих сторінках у ВКонтакті публікував завдання для тих, хто збирається покінчити життя самогубством. В межах гри "Синій кит" він давав дітям різні завдання типу прогулянок дахами будинків, перебігання залізничної колії перед поїздом, різання рук тощо.

Окупант тоді визнав провину і заявив, що він грав у гру "Синій кит" і отримав пропозицію стати куратором. Згідно з матеріалами справи, одна з дівчат, мала намір накласти на себе руки, але її врятували правоохоронці.

Чоловік вийшов на волю достроково та взяв участь у вторгненні в Україну і воював на боці "вагнерівців". Судичи з фото, які окупант публікує в своїх соцмережах, на війні він втратив кілька пальців.

Нагадаємо, що в РФ окупант після "Уроку мужності" в школі побив сусіда. На допомогу до побитого чоловіка прибігла його дружина, "герой СВО" відлупцював і її. Після цього "ветеран" побив і поліцейських, які приїхали на виклик.

Раніше повідомлялося, що журналісти ВВС встановили, щожиття середньостатистичного "вагнерівця" чи бійця "Шторм Z" на війні в Україні триває в середньому від місяця до пів року.

Источник материала
Поделиться сюжетом