19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Давити вас, свиней, треба". У Росії мігрант із Таджикистану показав бійчині UFC, хто у країні господар. Відео
"Давити вас, свиней, треба". У Росії мігрант із Таджикистану показав бійчині UFC, хто у країні господар. Відео

"Давити вас, свиней, треба". У Росії мігрант із Таджикистану показав бійчині UFC, хто у країні господар. Відео

Російську бійчиню Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Ірину Алексєєву на велосипеді ледь не збив мігрант із Таджикистану. 33-річну спортсменку, яка виступає у найлегшій вазі, підрізали автомобілем у Челябінську.

Ірина разом із подругою поверталася з велопрогулянки, коли в якийсь момент перед нею різко загальмувала іномарка. Іноземцю не сподобався зовнішній вигляд Алексєєвої, яка була одягнена у майку та шорти.

За словами спортсменки, таджик почав говорити, щоб вона подивилася на себе.

"Вас таких треба давити. У нас так не прийнято". Я почала з ним лаятися. Моя подруга увімкнула запис відео. Він перестав бути таким зухвалим. Виявилося, що "у нас" - це Душанбе", - сказала Ірина.

За словами Олексієвої, водій казав, що купив права водія, і виглядав неадекватно.

"Навіщо вони мені тут потрібні? Я без прав можу роз'їжджати як хочу. Ніхто мені не указ. Його очі говорили за себе. Він репетував і ображав. Казав, що ми всі свині, нас треба тиснути. Я розумію, що треба викликати поліцію. Він сидить у машині і посміхається з милі обличчя. Подумавши, що в мене відключено телефон, він увімкнув справжню тварину свідомість повної нікчемності", – обурилася дівчина-боєць.

Пізніше Алексєєва планувала звернутися до поліції, але правоохоронці самі зв'язалися з нею та повідомили про затримання.

Затриманим виявився 40-річний Ісламіддін із Таджикистану. Як заявили в ГУ МВС Росії по Челябінській області, він приїхав до Росії у березні на заробітки. У поліцейській дільниці Ісламіддін вибачився, хоча погано знає російську мову. Слідчий комітет розпочав перевірку.

За словами поліції, їй сказали, що найближчим часом затриманого депортують на батьківщину.

"Вибачався перед нами за "свиню", але це було так нещиро, що навіть співробітник сказав: "Чого посміхаєшся? Вибачся нормально". У нього ненависть була в очах, він на нас навіть дивитися не міг", – цитує атлетку РІА Новини.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом