Круїзний корабель помітив в океані дерев'яний човен із 27 людьми: що з ними сталось
Круїзний корабель помітив в океані дерев'яний човен із 27 людьми: що з ними сталось

Круїзний корабель помітив в океані дерев'яний човен із 27 людьми: що з ними сталось

Судно Carnival Paradise прямувало з Тампи до Роатану (Гондурас), але змінило свій маршрут, щоб провести рятувальну операцію.

Круїзний лайнер Carnival Paradise врятував 27 людей, які дрейфували в океані, подаючи сигнали про допомогу приблизно у 20 милях на захід від Куби. Інцидент стався у неділю, 21 квітня, близько 14:30. Про це повідомляє видання Fox 13.

Маленьке дерев'яне судно з імпровізованим вітрилом було в поганому стані та переповнене пасажирами — кубинськими мігрантами. Судно Carnival Paradise прямувало з Тампи до Роатану (Гондурас), але змінило свій маршрут, щоб провести рятувальну операцію.

Важливо Менше не буває: дівчина показала свою крихітну каюту на розкішному круїзному лайнері (відео)

Всіх 27 нелегалів було піднято на борт круїзного лайнера. Їм надали їжу та медичну допомогу. Влада Роатану та берегова охорона США у Кі-Уесті були поінформовані про інцидент.

Рятувальна операція не вплинула на маршрут Carnival Paradise. Лайнер прибуде до бухти Махогані у Роатані за розкладом. Перед поверненням до Тампи у четвер, 25 квітня, судно також зупиниться у Косумелі, що в Мексиці.

Всіх 27 нелегалів було піднято на борт круїзного лайнера
Фото: Bart Wester
Всіх 27 нелегалів було піднято на борт круїзного лайнера
Фото: Bart Wester

Це не перший випадок, коли Carnival Paradise вагою понад 70 тисяч тонн проводить рятувальні операції у морі. У 2019 році екіпаж врятував моряка, а у 2022 році на борт було піднято ще 20 людей, які опинилися на мілині в результаті двох окремих інцидентів поблизу Куби.

Ані сектор берегової охорони США, ані круїзна компанія Carnival Cruise Line не відповіли на запити журналістів.

Нагадаємо, раніше Фокус писав про 67-річного мандрівника, який детально розповів на Reddit про свій досвід перебування на борту найбільшого у світі круїзного лайнера для нудистів "Bare Necessities". Згідно з розповіддю, капітан корабля робить оголошення, коли пасажири можуть роздягнутися. Зазвичай це відбувається приблизно через тридцять хвилин після виходу з порту.

Крім того, понад 2000 пасажирів круїзного лайнера Norwegian Dawn ("Норвезький світанок") після подорожі, що включала відвідини острова Мадагаскар, не можуть зійти на берег у Порт-Луї на Маврикії через підозру на зараження невідомим вірусом.

Теги по теме
фото Туризм
Источник материала
Поделиться сюжетом