19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Опору не було": СОУ просунулася в Серебрянському лісі, — командувач Нацгвардії
"Опору не було": СОУ просунулася в Серебрянському лісі, — командувач Нацгвардії

"Опору не було": СОУ просунулася в Серебрянському лісі, — командувач Нацгвардії

За словами командувача НГУ Олександра Півненка, було створено батальйонно-тактичну групу з певних підрозділів бригад оперативного призначення, які не тільки успішно відбивають атаки ЗС РФ, а й повертають українські території.

У районі Серебрянського лісу в Луганській області бійцям Національної гвардії України вдалося просунутися, повернувши частину української території. Про це повідомив командувач Національної гвардії України Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net.

Як розповів командувач, у НГУ було створено батальйонно-тактичну групу з певних підрозділів бригад оперативного призначення, яка успішно справляється з цим завданням.

"Вона добре себе проявляє на одному з напрямків, успішно відбиває всі наступи противника. Мало того, ще й відвойовує у противника певні території", — розповів Півненко.

Він підкреслив, що проведена підготовка була максимально таємною, що дало змогу українським військам опинитися в місці, де на них не очікували. Таким чином, українські військові змогли повернути частину території, не зустрівши серйозного опору. При цьому частину окупантів узяли в полон. Півненко підкреслив, що вони навіть не встигли нічого зрозуміти.

"Росіяни добу не могли зрозуміти, чому ми з'явилися там, де нас не було. Підготовка проводилася максимально таємно, відвернули їхню увагу. Три бригади пройшли вперед. Опору не було. Повернули частину території", — додав Півненко.

Нагадаємо, фотограф The New York Times Тайлер Гікс провів чотири доби разом із бійцями Інтернаціонального легіону Головного управління розвідки Міноборони України в Срібнянському лісі.

Теги по теме
Донбасс
Источник материала
Поделиться сюжетом