Кількість постраждалих в Одесі зросла: серед поранених – діти та немовлята
Кількість постраждалих в Одесі зросла: серед поранених – діти та немовлята

Кількість постраждалих в Одесі зросла: серед поранених – діти та немовлята

Внаслідок атаки ударних БпЛА постраждав житловий сектор міста. Відомо про щонайменше 9 поранених, 4 з них – діти 12 і 9 років та двоє малюків, яким немає й року.

Завдано руйнувань житловому сектору

Керівник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що кількість постраждалих, внаслідок російської атаки, збільшилася.

За уточненими даними, внаслідок нічної дронової атаки росіян по Одесі, постраждали 9 людей, 4 з них - діти 12 і 9 років та двоє малюків, яким немає й року,
– повідомив він.

За його словами, троє дорослих були госпіталізовані до медзакладів міста, вони знаходяться в стані середнього ступеня важкості. Ще двоє людей відмовилися від госпіталізації та отримали всю необхідну допомогу на місці.

"Четверо дітей також у стані середнього ступеня важкості в лікарні. Медики надають постраждалим всю необхідну допомогу", – додав він.

Атака "Шахедів" 23 квітня: що відомо

  • У Повітряних силах повідомили, що вночі російські війська випустили по Україні 16 ударних дронів типу "Шахед". Сили та засоби протиповітряної оборони України збили 15 ударних безпілотників.
  • Бойова робота велася у Миколаївській, Одеській, Київській та Черкаській областях. Відбивали атаку зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил та мобільні вогневі групи Сил оборони України. Також до відбиття залучали засоби радіоелектронної боротьби.
  • Також відомо, що окупанти запускали 2 балістичні ракети "Іскандер-М" із Бєлгородської області Росії.
Теги по теме
Одесса пострадавшие
Источник материала
Поделиться сюжетом