Росія вдарила по Одесі, пошкоджено не менше 14 квартир, серед постраждалих діти
Росія вдарила по Одесі, пошкоджено не менше 14 квартир, серед постраждалих діти

Росія вдарила по Одесі, пошкоджено не менше 14 квартир, серед постраждалих діти

В ніч проти 23 квітня РФ здійснила чергову атаку на міста України. На цей раз під удар потрапила Одеса. Внаслідок ворожого повітряного удару пошкоджені будинки та сталася пожежа в житловому секторі, повідомили в Силах оборони півдня України та голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

- Екстрені служби працюють над ліквідацією наслідків. Врятовано 34 особи, з них 3 дітей. Постраждало 7 осіб, з них 2 дітей, - зазначили військові.  

За даними Одеської мерії, постраждало щонайменше 14 квартир. 

- На місці ДСНС, Муніципальна варта, інші екстренні служби допомагають рятувати людей. Вже відомо про 7 постраждалих. Попередньо без загиблих", - повідомив міський голова Геннадій Труханов.

В мерії додали, що Пересипська районна адміністрація розгортає на місці оперативний штаб для розселення і надання допомоги постраждалим одеситам.

Удар по Одесі 23 квітня. Фото: t.me/odeskaODA

  •  Попереднього разу РФ вдарила по Одесі 10 квітня.. Відразу повідомлялось про загибель чотирьох людей, серед яких  10-річна дитина.  Також одна людина була у тяжкому стані - їй ампутовані нижні кінцівки. В подальшому кількість жертв збільшилась до 6 осіб. 
  • Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов прогнозує, що в середині травня - на початку червня на Україну чекає важка ситуація, але без катастрофічних наслідків. 
Теги по теме
Одесса
Источник материала
Поделиться сюжетом