19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бред Пітт намагається позбутися "демонів минулого шлюбу" заради нової коханої
Бред Пітт намагається позбутися "демонів минулого шлюбу" заради нової коханої

Бред Пітт намагається позбутися "демонів минулого шлюбу" заради нової коханої

Бред Пітт та Інес де Рамон щосили намагаються "просунутися вперед". Але восьмирічне розлучення актора з Анджеліною Джолі затягується.

Бред Пітт і ювелірний дизайнер Інес де Рамон зустрічаються вже два роки. І актор, за словами інсайдерів, відчайдушно намагається позбутися "демонів" свого минулого шлюбу з Анджеліною Джолі, щоб рухатися далі. Але розлучення триває з 2016 року і затягується. Про це пише Daily Mail.

Колеги по фільму "Містер і місіс Сміт" ведуть запеклу судову тяганину з 2016 року.

"Бред справді хоче, щоб ця справа закінчилася. І він хоче цього понад усе на світі. Якби це залежало від нього, вже б усе було завершено", — повідомляє джерело.

Тривале розлучення Бреда Пітта з його колишньою дружиною Анджеліною Джолі впливає на його стосунки з Інес де Рамон, оскільки пара намагається "рухатися далі".

Інес де Рамон
Фото: inesdrmn/instagram

"Бред хоче розвивати стосунки з Інес, але не може, оскільки формально він все ще одружений з матір'ю своїх дітей", — зазначило джерело.

Заплутаний розрив Бреда й Анджеліни, схоже, триватиме майже так само довго, як і стосунки, що йому передували: пара вступила в запеклу судову тяганину від моменту їхнього шокового розставання 2016 року.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі
Фото: Getty Images

Хоча пару визнали юридично самотньою 2019 року, спірний процес, що дістав назву "війна троянд", щодо їхньої французької власності та виноробні Chateau Miraval, сповільнив розгляд.

60-річний Бред відтоді почав зустрічатися з 34-річною Інес де Рамон, роман з якою він оприлюднив 2022 року. І інсайдери стверджують, що актор відчайдушно намагається назавжди розірвати всі зв'язки зі своєю колишньою дружиною, щоб нарешті позбутися "демонів" свого шлюбу.

Раніше 48-річна Анджеліна звинуватила свого "контролюючого" колишнього в тому, що він "виснажив її фінансово" внаслідок затяжної судової тяганини щодо виноробні.

Однак журналісти провели розслідування і з'ясували, що стосунки актриси з Бредом допомогли їй збагатитися майже на 100 мільйонів доларів.

Колишній французький будинок пари, приголомшливий маєток площею 1200 акрів і виноградник, коштували 60 мільйонів доларів, коли вони купили його 2008 року.

Бред Пітт на своєму винограднику Шато Міраваль
Фото: Wine Spectator

Тепер, завдяки зусиллям та інвестиціям Бреда в бізнес, його вартість становить приголомшливі 164 мільйони доларів.

2021 року Ангеліна продала свою 50-відсоткову частку в Chateau Miraval російському олігарху Юрію Шефлеру без згоди колишнього чоловіка.

Війна Бреда й Анджеліни з приводу продажу виноробні триває, за останні місяці Бред здобув кілька юридичних перемог, включно з ключовим судовим рішенням у Люксембурзі, яке повернуло йому контроль над виноградником. І Верховний суд Лос-Анджелеса відхилив звинувачення Анджеліни в тому, що його позов був "легковажним, зловмисним і частиною проблемної схеми".

Источник материала
Поделиться сюжетом