19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Колишня особиста секретарка Єлизавети II розповіла правду про поведінку Меган Маркл у палаці
Колишня особиста секретарка Єлизавети II розповіла правду про поведінку Меган Маркл у палаці

Колишня особиста секретарка Єлизавети II розповіла правду про поведінку Меган Маркл у палаці

Саманта Коен була особистим секретарем королеви Єлизавети II 20 років. Пізніше її попросили допомогти Меган адаптуватися до королівських правил, проте впоратися з цим завданням виявилося дуже складно.

Саманта Коен, колишня королівська асистентка Меган Маркл, нарешті перестала мовчати й розповіла про те, як американська акторка поводилася при дворі до весілля з принцом Гаррі та після нього. Як пише Herald Sun, Коен нарешті розкрила скандальні звинувачення у знущаннях, які вперше сколихнули Кенсингтонський палац 2021 року й лунають досі.

Саманта Коен: хто вона така і що про неї відомо

Розумна та чарівна австралійка працювала з покійною королевою впродовж 20 років, проявивши себе якнайкраще в ролі особистого секретаря монарха. Тож не дивно, що саме її попросили допомогти американській нареченій принца Гаррі акліматизуватися до королівської сім'ї та життя в Кенсингтонському палаці. Її завданням було переконати амбітну, націлену на кар'єру та відверту каліфорнійську акторку прийняти незмінну ієрархію та жорсткі протоколи королівської родини.

Через півроку від початку роботи з Меган Саманта була дуже зла на Меган. Причиною могло стати, що Маркл або не погодилася з непорушними елементами королівської влади, або не зрозуміла їх.

Через рік після весілля принца і колишньої актриси Коен збиралася звільнитися. Згідно з книгою Валентина Лоу "Придворні: прихована сила за короною", Саманта поскаржилася, що, на її думку, з нею "жорстко поводилися", і порівняла цю роботу з "роботою з підлітками".

За словами жінки, вона залишалася на своїй посаді втричі довше, ніж планувала, поки їй щосили намагалися знайти заміну. Новий особистий секретар, обраний після співбесіди, до речі, звільнився під час туру Гаррі та Меган Африкою 2019 року.

Коен підтвердила, що вона була однією з багатьох придворних, які дали інтерв'ю після скарги на знущання, яку подала секретарка Гаррі й Меган зі зв'язків із громадськістю Джейсон Кнауф у 2018 році й уперше розкрила The Times 2020 року.

Саманта Коен
Фото: Getty

Знущання Меган Маркл: перші свідчення

Стало ясно, що три жінки офіційно заявили Кнауфу, що Меган "нібито" знущається над ними. І в міру того, як скарги накопичувалися, Джейсон почав збирати досьє. Він заявив у відділ кадрів палацу, що дружина принца Гаррі протягом року знущалася з двох співробітників "поза домом" і нападала на інших співробітників-жінок. Одна зі співробітниць, що звільнилася, заявила, що її зустрічі з Меган змусили її "відчути себе погано".

Кнауф турбувався і про Коен, підкресливши, що вона відчувала сильний "стрес".

Натомість Сассекси відкинули всі звинувачення. Меган і Гаррі стверджували, що герцогиня Сассекська сама стала "об'єктом знущань і глибоко віддана підтримці тих, хто зазнав болю і травм".

Раніше Фокус писав, що Меган Маркл "вимагає" вибачень від королівської сім'ї.

Теги по теме
Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом