5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як видалити жир зі стін на вашій кухні: найкращі способи
Як видалити жир зі стін на вашій кухні: найкращі способи

Як видалити жир зі стін на вашій кухні: найкращі способи

Щоб видалити жир зі стін на вашій кухні вам можуть знадобитися засоби, які ви вже і так маєте під рукою. Ми розповімо, як це зробити правильно.

Як з'являється жир на стінах

Практично всі люблять готувати бекон, але ніхто не любить неприємні бризки жиру, які він залишає. Жир від смаженої їжі прилипає до ваших стін і задньої поверхні, потім пил і бруд прилипають до жиру, створюючи ще більший безлад. Отже, що робити кухарю? Немає простого рішення, як видалити жир зі стін, тому ми ділимося двома.

Найкращий природний спосіб видалити жир зі стін

Щоб видалити жир зі стін, вичавіть сік одного лимона в мірну чашку і перелийте його в пляшку з розпилювачем, намагаючись уникнути м’якоті та насіння. Потім розпиліть на жир і залиште на кілька хвилин. Протріть вологою тканиною та витріть поверхню чистим рушником. Як і багато інших природних розчинів, лимон може не подіяти на найстійкіші плями жиру, але буде ефективним на нових бризках жиру.

Найкращий спосіб видалити жир зі стін своїми руками

Для швидкого видалення жиру, який ви можете створити самостійно, ми звернемося до харчової соди. Зробіть пасту з харчової соди та теплої води. Потім за допомогою губки нанесіть пасту на стіни та видаліть жир. Харчова сода — це м’який абразив, який творить чудеса з жиром!

Якщо вам потрібна додаткова сила очищення, додайте до пасти кілька крапель мильного засобу для посуду та трохи більше води. Завершіть, видаливши залишки вологою тканиною.

Джерело: tasteofhome

Читайте також:

Як очистити жир з будь-якої поверхні: 5 найкращих способів

Як очистити жир з кухонних поверхонь: дієві лайфхаки

Як очистити кухонні шафи від липкого жиру: допоможуть домашні продукти

Источник материала
Поделиться сюжетом