20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Не здивований": журналіст Ткач згадав, з ким бачив героя скандалу у "Гудвайні"
"Не здивований": журналіст Ткач згадав, з ким бачив героя скандалу у "Гудвайні"

"Не здивований": журналіст Ткач згадав, з ким бачив героя скандалу у "Гудвайні"

Він був помічени у компанії нардепа

Нещодавно у Києві стався гучний скандал за участю поліцейського, який зайняв заброньоване місце у ресторані Goodwine та погрожував клієнтам закладу. Втім, правоохоронець виявився непростим. Грубіаном виявився співробітник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталій Манасян. Раніше його помітили у компанії народного депутата Миколи Тищенка.

Про це повідомив журналіст "УП" Михайло Ткач. Він зазначив, що не здивований цим.

"Не міг зрозуміти — звідки мені знайоме обличчя героя Гудвайна вже колишнього оперативника Департамента стратегічних розслідувань Національної поліції Віталія Манасяна", — написав Ткач.

Далі він розповів деталі про те, як побачив Манасяна поруч з Тищенком.

"Виявляється, ми знімали Манасяна у компанії народного депутата Миколи Тищенка у грудні минулого року біля одного відомого столичного закладу. Не здивований", — додав Ткач.

Зазначимо, у мережі є інформація, що батько поліцейського Манасян Артур Харенович у середині 2000-х був начальником Солом’янського РУ ГУМВС.

За інформацією джерел "Телеграфа", він нібито "кришував" радіоринок у Києві та залучав синів до своєї діяльності.

Також ми писали, що ім’я Артура Мансяна фігурує у кримінальному провадженні №2-91-1/07 від 2007 року, в якому позивач звернувся до суду зі скаргою на бездіяльність посадових осіб та порушення його законних прав. Зазначається, що тоді група поліцейських проникла до будинку позивача всупереч протесту його адвоката та вилучила там усі цінні речі. Після чого до місця прибув сам Манасян із заступником, який поспілкувався зі слідчими, "накричав на позивача і наказав перевернути все у квартирі догори ногами, а потім пішов".

Раніше "Телеграф" писав, щоМанасяна звільнили після скандалу в столичному ресторані Good Wine. За даними очевидців, поліцейський зайняв чужий столик та грубо спілкувався з персоналом.

Теги по теме
полиция Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом