19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Співачка Даша Суворова розповіла, як ставиться до мобілізації жінок
Співачка Даша Суворова розповіла, як ставиться до мобілізації жінок

Співачка Даша Суворова розповіла, як ставиться до мобілізації жінок

Співачка, яка родом з Бахмута, не приховує, що важко переживає сьогоднішні події

Нещодавно лідер "Культурного десанту" Коля Сєрга жорстко пройшовся по питаннях мобілізації блогерів. А українська співачка Даша Суворова висловилася щодо теми жіночої мобілізації.

Артистка запевнила, що морально до такого кроку не готова. В інтерв'ю виданню "Фокус" артистка наголосила, що на війні може трапитися будь-що, відповідно такі важливі кроки, пов’язані з війною, — це питання, яке не вирішується раптово.

Співачка, яка родом з Бахмута, не приховує, що важко переживає сьогоднішні події. Вона запевняє, що ніколи не забуде запах рідного міста.

Співачка займається благодійною діяльністю. Фото instagram.com/dashasuvorovarock

"Я думаю, що кожен має робити те, що він вміє найкраще. Я сподіваюся, що зараз немає гострої потреби в жіночій мобілізації, але під час війни можливо все. Такого кроку я не виключаю, хоча ментально я поки що не готова до цього. Але час покаже", — сказала Даша.

Суворова їздить з концертами для наших військових, а також відвідує поранених у госпіталях. Вона говорить, що такі зустрічі є для неї доволі емоційними та надовго залишають слід у її пам'яті.

Додамо, що в перші місяці вторгнення Суворова виїжджала до Франції, де мешкала в Парижі. Згодом вона повернулася на Батьківщину.

Раніше "Телеграф" писав, що Коля Сєрга розповідав, як його поміняла війна. Нещодавно артист сказав "ні" мові агресора, він регулярно удосконалює знання української.

Теги по теме
война
Источник материала
Поделиться сюжетом