19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Поб'юся з ким завгодно": Ф'юрі висловився про відмову від другого бою з Усиком
"Поб'юся з ким завгодно": Ф'юрі висловився про відмову від другого бою з Усиком

"Поб'юся з ким завгодно": Ф'юрі висловився про відмову від другого бою з Усиком

Власник поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) не планує відмовлятися від повторного поєдинку проти Олександра Усика (21-0, 14 КО). Циганський король, як називають британця, підтвердив, що має намір після бою 18 травня знову побитися з українцем восени цього року, а саме у жовтні.

Про це Ф'юрі розповів журналісту телеканалу ESPN Майку Коппінгеру, пише той на своїй сторінці в соціальній мережі Х, раніше відомої як Twitter. Найближчий суперник Усика має намір провести щонайменше вісім боїв до завершення кар'єри, у чому зацікавлені, зокрема, організатори боксерських шоу із Саудівської Аравії.

"Я прийняв два бою з Усиком. Після цього я проведу ще кілька боїв з великою старою сосискою Ентоні Джошуа. А потім я поб'юся з ким завгодно. У Саудівській Аравії хочуть побачити 10 моїх боїв, чи 8-10. Десь так. Ми можемо їх дуже швидко організувати протягом найближчих кількох років", – сказав Ф'юрі.

Напередодні промоутер Тайсона Боб Арум виступив проти ідеї задіяти шістьох суддів для підрахунку очок під час поєдинку Усік - Ф'юрі. Олександр Красюк іронічно відреагував на пресконференцію Тайсона, під час якої той розкрив своє ставлення до українця, а також висловився про зрив поєдинку 17 лютого. Представник Усика назвав перформанс прощанням Ф'юрі зі своїм поясом WBC.

Крім того, у команді Ф'юрі виявили двох "кротів", а також стало відомо, що на вечорі боксу в Саудівській Аравії відбудеться повернення колишнього російського чемпіона. Британські букмекери змінили котирування на поєдинок і перестали вважати свого співвітчизника фаворитом.

Перед цим Тайсон згадав про війну в Україні. У свою чергу Олександр розповів, що робитиме, якщо британець відмовиться виходити на ринг 18 травня.

Як повідомляв OBOZ.UA, менеджер Олександра Усика Егіс Клімас категорично відповів на питання про зрив бою з Тайсоном Ф'юрі 18 травня. Також стала відома реакція Папи Римського на поєдинок українця та британця.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом