Розвідник, якого постійно "вбивають": як Буданов реагує на новини про свою "смерть"
Розвідник, якого постійно "вбивають": як Буданов реагує на новини про свою "смерть"

Розвідник, якого постійно "вбивають": як Буданов реагує на новини про свою "смерть"

Він також розповів, що не користується соціальними мережами. Втім, як розвідник він має доступ до усієї інформації, яка йому потрібна.

"Як я можу на це реагувати?"

На запитання журналістки про те, як реагує Кирило Буданов численні фейки росіян про власну смерть, він заявив, що ніяк на них не реагує.

Мені вчора сказали, що нещодавно вкинули, що мене вбили десь під Харківщиною. Як я можу на це реагувати? Мені бабуся в свій час казала: "Коли кажуть постійно, що хтось вмер – то та людина буде довго жити". Ну, значить, так і буде зі мною,
– зазначив голова ГУР.

Також він розповів, що розвідникам заборонено володіти будь-якими соцмережами.

"Як керівник – у мене просто доступ до всіх світових медіа і ресурсів є. Тому я продивляюсь, щоб дивитись на результати тих чи інших наших операцій. Або резонансних подій, які, на наш погляд, мають чи будуть мати якийсь вплив", – додав Буданов.

Фейки про "смерть" Буданова: що відомо

  • За словами Буданова, найабсурдніший фейк про нього це те, що його "вбили". Він пояснив, що це стосується фото, де очільник ГУР стояв із послом Японії. Тоді росіяни почали казати, що то двійник, або ж Буданов в дуже поганому стані.
  • Представник ГУР МО Андрій Юсов розповідав, що Буданов тішиться від такої уваги російської пропаганди і нових фейків.
  • Також сам Буданов зазначав, що такі "новини" дозволяють упіймати на гачок "експертів" які спочатку розповідають, що очільник ГУР "помер", а потім стверджують, що "воскрес".
Источник материала
Поделиться сюжетом