19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Син Потапа зізнався, за що на нього ображається зірковий батько
Син Потапа зізнався, за що на нього ображається зірковий батько

Син Потапа зізнався, за що на нього ображається зірковий батько

Андрій Потапенко вперше прокоментував чутки, що він має погані відносини з зірковим батьком Олексієм Потапенком, який живе за кордоном.

15-річний син репера Олексія Потапенка (Потапа) та продюсерки Ірини Горової Андрій вперше прокоментував, які має стосунки з батьком, який тривалий час живе за кордоном. Про взаємовідносини з зірковим батьком Андрій розповів у "Тур зірками на Люкс ФМ!".

Зокрема, на запитання журналістики, які відносини має Андрій з батьком зараз, хлопець відповів з гумором. Він заявив, що їх стосунки значно погіршилися, а все через те, що у Андрія більше волосся на голові ніж у батька.

"Ви знаєте, у нас погіршилися стосунки, бо маю волосся, а в нього немає. Ви знаєте, і він дивиться на моє волосся і думає: "Боже, який…". Дивиться на мене і думає: "Ах, ти син…!" Ось тільки у цьому погіршилося. У всьому іншому – ні", — сказав юнак.

Однак згодом він відповів, що насправді у нього з Потапом гарні стосунки, вони спілкуються і він часто їздить до батька в гості.

Читайте також: Настя Каменських спантеличила шанувальників чорно-білим відео з Потапом (відео)

Натомість зіркова мама Андрія Потапенка, Ірина Горова, заявила, що для неї і сина важливо, щоб у них були гарні відносини з батьком, адже, на її думку, сину потрібен чоловічий досвід та розмови на чоловічі теми. Горова також наголосила, що Олексій класний батько, тому ніхто і ніщо не може вплинути на його відносини з сином.

У розмові Ірина Горова також зізналася, чи спілкується з Потапом після розлучення та розриву ділових відносин та співпраці. Як виявилося, родина підтримує гарний зв’язок і періодично зідзвонюються, однак тримає їх спілкування спільний син та все, що стосується його.

"Ми можемо зідзвонюватися відносно Андрія, ми нормально можемо поспілкуватися, але центр інтересів у нас звичайно вже не той, який був. Тому звичайно це рідко, але ми не посварилися. У нього своє життя, у мене інше", — сказала Горова.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на початку квітня мережусколихнула новина про смерть Потапа.

Крім цього, Фокус писав, Потапа звинуватили у "зраді" через концерт у Німеччині. Співак пояснив.

Теги по теме
Дети
Источник материала
Поделиться сюжетом