19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Третя частина Star Wars у процесі розробки: Кемерон Монаган підтвердив "жирні" натяки на гру
Третя частина Star Wars у процесі розробки: Кемерон Монаган підтвердив "жирні" натяки на гру

Третя частина Star Wars у процесі розробки: Кемерон Монаган підтвердив "жирні" натяки на гру

Схоже, фанати Зоряних війн знову можуть розпаковувати свої світлові мечі. За останніми даними, третина гри від Respawn Entertainment, яка вже встигла завоювати серця геймерів, може бути у розробці.

Після успішного запуску "Star Wars Jedi: Fallen Order" у 2019 році та його продовження "Star Wars Jedi: Survivor" минулого року, світ "Зоряних війн" знову готовий привернути увагу геймерів.

Крім технічних недоліків, які були швидко усунуті, "Survivor" стала однією з найвидатніших ігор 2023 завдяки захоплюючому сюжету, складним боям на світлових мечах і чудовому дизайну рівнів.

Підтвердження розробки третьої частини прийшло не прямо від EA, але заява головного актора Кемерона Монагана про те, що гра в роботі, залишила багато надії у шанувальників.

Тепер завдяки оголошення про пошук старшого сценариста на сайті EA, яке прямо вказує на роботу над "Зоряними війнами", стало зрозуміло, що проект знаходиться в активній розробці.

Вакансія описується як робота над "неоголошеною грою по 'Зоряним війнам'" і шукають кандидата з досвідом роботи над великими пригодницькими іграми. Це лише підтверджує, що третя гра знаходиться на початковій стадії і, швидше за все, не скоро побачить світ.

З урахуванням того, що між попередніми частинами пройшло близько трьох з половиною років, чекати на наступну пригоду Кела Кестіса ще деякий час.

Однак для шанувальників всесвіту "Зоряних війн" є гарні новини: кримінальна пригода "Star Wars Outlaws" від Ubisoft вже готова до виходу 30 серпня.

Вам варто почитати: Х box Game Pass Ultimate: бонуси квітня, які не можна пропустити

Раніше наш портал писав про Star Wars Outlaws: коли чекати на Xbox Game Pass і як отримати доступ до гри раніше та дешевше

Источник материала
Поделиться сюжетом