Де розташовані нафтобази, які уразили дрони СБУ: показуємо на карті
Де розташовані нафтобази, які уразили дрони СБУ: показуємо на карті

Де розташовані нафтобази, які уразили дрони СБУ: показуємо на карті

Мовиться про нафтобази, які розташовані у населених пунктах Ярцево і Роздорове. Відомо, що вони знаходяться за понад 300 та 270 кілометрів від кордону з Україною.

Де розташовані населені пункти Ярцево і Роздорове

Безпілотники СБУ уразили об'єкти російського нафтового гіганта "Роснефть" у селищах Ярцево і Роздорове, які розташовані в Смоленській області Росії. На цих нафтобазах зберігалися та перекачувалися паливно-мастильні матеріалі.

Відомо, що в момент удару, там знаходилося 26 тисяч кубометрів російського палива. Одразу після потужних вибухів на об’єктах почалася масштабна пожежа та евакуація персоналу.

Де розташоване селище Ярцево: дивіться на карті

Де розташоване Роздорове: дивіться на карті

Не перша атака на нафтобазу у Смоленській області

  • Уночі 20 квітня в Смоленській області були "тривожно". Відомо, що тоді в Кардимівському районі спалахнула пожежа на об'єкті паливно-енергетичного комплексу. Цю інформацію підтвердив губернатор області Васілій Анохін.
  • За словами Васілія Анохіна, Кардимівський район був атакований безпілотниками, і як завжди всі ці дрони були збиті. Однак все ж виникла пожежа на нафтопереробному заводі.
  • На відеозаписах, які були оприлюднені, місцевий житель розповідає, що дрони атакували нафтобазу "Кардимове" в Смоленській області. Він також стверджує, що пожежа виникла і на іншому паливно-енергетичному об'єкті – "Нєфтика".
Теги по теме
СБУ
Источник материала
loader
loader