Знищено техніку окупантів на 35 мільйонів доларів, – 101 бригада про допомогу від громади Києва
Знищено техніку окупантів на 35 мільйонів доларів, – 101 бригада про допомогу від громади Києва

Знищено техніку окупантів на 35 мільйонів доларів, – 101 бригада про допомогу від громади Києва

Про це повідомили на фейсбук-сторінці 101 окремої бригади охорони Генерального Штабу. Військові, зокрема, зазначили, що за сприяння мера Києва Віталія Кличка було придбано велику кількість безпілотників різних типів.

101 бригада розповіла про допомогу від громади столиці

"Незважаючи на третій рік виснажливої війни, ми відчуваємо реальну допомогу від друзів і партнерів бригади. А це, своєю чергою, приносить неабиякі здобутки на фронті. Лише вдумайтесь у наступні неймовірні цифри: завдяки сприянню мера і столичної громади у вигляді субвенцій з міського бюджету, нашою військовою частиною для підпорядкованого батальйону БпЛА було закуплено і передано сучасні різноманітні безпілотні літальні апарати й дрони, які знищили ворожу техніку на загальну суму 34,7 мільйона доларів!", – наголосили у бригаді.

Захисники подякували за допомогу / Фото 101 ОБрО ГШ

Окремо захисники подякували киянам та меру за міську цільову програму "Захисник Києва".

"В рамках програми було отримано значне фінансування у минулому і поточному роках. Як результат – вдалось значно покращити побутові умови військовослужбовців, придбати складне технологічне обладнання на пункт технічного обслуговування і ремонту, житловий модуль для розгортання медичного пункту, інструмент для укомплектування мобільної автомобільної майстерні – цей список можна продовжувати довго", – повідомили в 101 ОБрО.

Воїни підкреслили, що підтримка Києва наближає країну до перемоги.

Україна обов'язково переможе! Навіть не сумнівайтесь. Знаєте чому? Бо ми – єдині, і в цьому наша сила! Рухаємось далі, а з таким надійним тилом – сміливо лише вперед!,
– наголосили бійці.

Як зазначалося раніше, минулого року Київ виділив на потреби ЗСУ близько 9 мільярдів гривень. Це майже стільки ж, скільки усі інші обласні центри разом. Столиця виділила силам безпеки та оборони вже 6,5 мільярда гривень, і ця сума постійно зростає.

Теги по теме
Новости Украины Виталий Кличко
Источник материала
Поделиться сюжетом