Справді унікальний смак: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт закуски з грибами та картоплею
Справді унікальний смак: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт закуски з грибами та картоплею

Справді унікальний смак: "Мастер Шеф" Глинська дала рецепт закуски з грибами та картоплею

Колишня зірка проекту "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська розповіла, як зробити просту закуску з тестом та грибами, вона добре підходить до чаю чи кави та дозволить насититися без почуття переїдання. Готуються роліні з картоплею та грибами досить швидко.

Інгредієнти:

  • 400 г філейного тіста
  • 180 г вершкового масла
  • 300 г грибів
  • Рослинна олія (для смаження)
  • 300 г сиру
  • 3 картоплини (відварені)
  • кріп
  • Сіль за смаком)
  • Кунжут
  • 1 яйце
  • 20 мл молока (4 ч. л.)

Приготування:

Підготовка начинки:

Дрібно наріжте гриби і обсмажте їх на олії, ділиться "Мастер Шеф" Глинська. Відваріть картоплю і натріть її на тертці.

Натріть бринзу на тертці.

У великій мисці змішайте картоплю з бринзою, додайте смажені гриби, нарізаний кріп і сіль до смаку. Добре перемішайте.

Приготування ролінів:

"Мастер Шеф" Глинська додала, розподіліть вершкове масло рівномірно по прямокутних листах тіста філо.

Викладіть начинку вздовж краю тіста.

Скрутіть тісто в рулет, потім складіть навпіл.

Перекладіть сформовані ролини на лист з пергаментом.

Завершення та запікання:

Розбийте яйце в миску, додайте молоко і добре збийте.

Змастіть яйця з молоком і посипте кунжутом.

Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 185 градусів Цельсія протягом 20-22 хвилин, радить "Мастер Шеф" Глинська.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці із картопляного тіста: "Майстер Шеф" Глинська дала простий рецепт.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом