Epic Games представив Unreal Engine 5.4: 60 FPS, реалізм та безкоштовні анімації
Epic Games представив Unreal Engine 5.4: 60 FPS, реалізм та безкоштовні анімації

Epic Games представив Unreal Engine 5.4: 60 FPS, реалізм та безкоштовні анімації

Epic Games порадували всіх свіжим апдейтом свого крутого ігрового движка Unreal Engine 5.4. На конференції State of Unreal GDC 2024 показали, що на нас чекають круті оновлення.

Спочатку про головне – швидкість. Тепер ігри на UE будуть йти гладко у 60 кадрів на секунду, що просто супер! І обіцяють , що проблеми з обривами, відомі деяким користувачам UE у минулому, тепер мають стати у минулому завдяки покращеній компіляції шейдерів.

А ще вони додали нову штуку для Nanite – "Адаптивну тесселяцію". Вона дозволить досягти приголомшливої ​​деталізації ігрових локацій, не жертвуючи продуктивністю.

Ще одна новинка – "Heterogenous Volumes", яка додасть реалізму диму та хмарам у іграх. Це дозволяє робити ігрові світи ще крутіше без втрати швидкості.

Розробники теж не залишилися поза увагою. Тепер працювати з Unreal Engine стало простіше завдяки покращеному інструменту "Temporal Super Resolution" та зручній інтеграції з AI та машинним навчанням.

Unreal Engine 5.4 / фото: Unreal Engine

І, звичайно, "Motion Matching" – корисний інструмент, який раніше використовувався тільки у Fortnite, тепер доступний для всіх.

Щоб не загубитись у всіх нових функціях, Epic Games навіть підготували пакет з анімаціями, які можна використовувати безкоштовно.

Раніше нам стало відомо про те, що ялинка тепер буде з пістолетом: геймерам запропонують новий досвід

Вам буде цікаво дізнатися про свято геймера: власники PlayStation у квітні отримають цілий список крутих ігор

Источник материала
Поделиться сюжетом