5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Greentravel.ua: Автострахування нового покоління – швидко, зручно, вигідно!
Greentravel.ua: Автострахування нового покоління – швидко, зручно, вигідно!

Greentravel.ua: Автострахування нового покоління – швидко, зручно, вигідно!

Greentravel.ua – унікальний український онлайн сервіс, що спеціалізується на страхуванні водіїв і мандрівників. Якщо раніше страхувальнику доводилося гаяти час на пошуки підхожого страховика, оформлення документів і водночас ще витрачати значні грошові суми, зараз все змінилося. Завдяки продуманості платформи можна оформити будь-який вид страхування всього за кілька хвилин з максимальною вигодою для себе. Дізнаємося в чому секрет сервісу та за що він вважається одним із провідних в Україні?

Які види страховок можна оформити через Greentravel.ua і що для цього потрібно?

Платформа Green Travel орієнтована на найпопулярніші види страхування, без яких часом неможливо обійтися:

  • ОСЦПВ – обов’язковий вид автострахування. Для його оформлення необхідно лише вибрати вид авто, франшизи, вказати об’єм двигуна та місто реєстрації ТЗ.
  • Зелена карта – без неї неможливо виїхати з України на будь-якому транспортному засобі. Оформляється з урахуванням кількості днів, які плануєте перебувати в іншій країні, виду авто й покриття по країнах.
  • Туристична (медична) страховка – запорука безпеки здоров’я й життя. Її вартість із реєстрацією залежать від кількості поїздок, території дії, страхової суми, віку мандрівника, мети поїздки та вибору програми.
  • КАСКО – захист вашого автомобіля від будь-яких ризиків. Оформлення та вартість залежить від марки, року випуску, страхової вартості авто та обраної програми.
  • Оплата доріг – як вишенька на торті корисне нововведення від Greentravel.ua для мандрівників Європою. Для оплати доріг достатньо вибрати тип ТЗ, країну, в яку плануєте поїхати, вказати дані авто, країну його реєстрації та період дії з датою активації.

Як працює сервіс Greentravel.ua?

Не варто хвилюватися, що самостійне оформлення медичного та автострахування буде довгим або складним. Система продумана так, що будь-хто зможе зареєструвати потрібний документ. Для цього знадобиться лише зайти на сайт чи скористатися Телеграм-ботом і вибрати необхідну послугу. В обраному виді страхування вказати відповідні критерії, заповнити інформацію про себе, автомобіль (якщо йдеться про автострахування). Останній крок – онлайн оплата, після якої документ буде згенерований і готовий до використання.

Додаткові можливості Зеленої карти

На відміну від звичайних страхових компаній, що пропонують стандартні програми, Greentravel.ua розробив спеціальний пакет із розширеними можливостями. За невелику доплату власники страховки «Зелена карта» можуть оформити послугу «AssistMe», орієнтовану на всіляку цілодобову підтримку і сприяння на європейських дорогах. За цією послугою вам:

  • організують допомогу професійного перекладача;
  • нададуть можливість отримати консультацію європейського адвоката або юриста в онлайн режимі;
  • допоможуть у пошуку житла, аби переночувати після евакуації ТЗ чи ДТП;
  • нададуть експертну або інформаційну підтримку з консультацією страхового експерта;
  • допоможуть у пошуку та виклику евакуатора;
  • нададуть будь-які консультації, довідкові послуги.

Переваги Green Travel

Поряд з тим, що може запропонувати страхова контора, у Greentravel.ua маса переваг:

  • Насамперед однією з основних переваг є вартість. Оформляючи страховку самостійно без страхових агентів та третіх осіб, ви платите виключно за поліс. Крім того, існує ціла система знижок, яка значно знижує витрати.
  • Крім грошей за допомогою сервісу Greentravel.ua можна колосально зекономити час. Оформлення поліса займає всього кілька хвилин, тому зробити це можна вже в дорозі, в черзі до пункту пропуску або не відриваючись від своїх повсякденних справ.
  • Продумана простота сервісу, з якою впорається навіть дитина чи людина в досить солідному віці.
  • Надійність – усі поліси є офіційними документами, захищеними від підробок і злому, автостраховка автоматично реєструється в МТСБУ, автоцивілка відображається в Дії.
  • Цілодобова допомога – що і коли б не сталося з вами в дорозі, ви можете отримати будь-яку підтримку експерта, не чекаючи початку робочого дня без відчуття дискомфорту від спілкування з роботом.
  • Продумана комунікація – можна оформити поліс на сайті, через Телеграм-бот або зателефонувати і отримати консультацію в зручному для себе форматі.
  • Поліс завжди під рукою – в електронному варіанті його неможливо загубити, забути або випадково зіпсувати.
  • Легка взаємодія з документами – в онлайн-режимі можна відстежувати виплати, термін дії поліса, за необхідності його подовжувати, вносити зміни і навіть скасовувати. Цікаво, що якщо ви купили Зелену карту, а поїздка скасувалася, Greentravel.ua повертає гроші.
  • 100% виплати – страхова компанія зобов’язується виплачувати встановлену компенсацію в передбачені для цього терміни. Це підтверджується багаторічною успішною репутацією на страховому ринку і спеціальною фінансовою страховкою на випадок форс-мажорних обставин.
  • Чітко прорахована ціна з моментальною калькуляцією – ввівши необхідні для розрахунку ввідні, ви відразу можете дізнатися остаточну вартість і доступну суму знижки.
  • Плата тільки за потрібні послуги – Greentravel.ua не нав’язує дорогих комплексних пакетів. Вартість розраховується тільки виходячи з обраних клієнтом опцій, терміну дії та інших даних. Окремо пропонуються економні та стандартні програми з можливістю використання більш розширених версій.

Висновок

Потрібна страховка тут й зараз без зайвих фінансових витрат? Пройшли ті часи, коли для купівлі автоцивілки, КАСКО, Зеленої карти або туристичної страховки потрібно було витратити багато часу і значні гроші. Зараз все просто – заходиш на сайт, вибираєш вид страховки, заповнюєш опції, оплачуєш і протягом декількох хвилин ви володар оригінального поліса з усіма потрібними послугами, гарантіями та максимально доступними виплатами. Скористайтеся автострахуванням нового покоління Greentravel.ua, а зекономлені гроші та час витратьте краще на близьких і приємні речі!

Источник материала
Поделиться сюжетом