5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українці "рвуть" онлайн: вражаючі успіхи наших покеристів
Українці "рвуть" онлайн: вражаючі успіхи наших покеристів

Українці "рвуть" онлайн: вражаючі успіхи наших покеристів

Статус головної української зірки покеру цього тижня поки утримує гравець із ніком Prosperous4. Йому вдалося потрапити одразу за два фінальні столи упродовж одного вечора.

Турнір Wednesday Double Stack HR за 1 050 доларів зібрав 106 входів. Prosperous4 вдалося фінішувати другим у цій компанії та заробити майже 19 тисяч доларів. Наш земляк поступився лише бразильцю pinhozera, який отримав на 6 тисяч більше. А от у турнірі Bounty Hunters Forty Stack HR з бай-іном 444 бакси Prosperous4 фінішував шостим та поповнив свій банкрол ще на півтори тисячі доларів.

Не втомлюється стабільно тішити високими результатами ще один український профі Break_your_face. Цього разу йому вдалося тріумфувати у змаганнях за 525 доларів. Участь, щоправда, взяли лише 13 гравців, тож за перемогу представник України отримав порівняно скромні 4 225 доларів.

Підійнятися на третю сходинку змагань Bounty King HR за 320 доларів зумів українець з ніком Tyche Yunqi. Разом з умовною бронзовою нагородою він отримав 4 010 баксів.

Слухай свій внутрішній голос

Зірковий покерист Ендрю LuckyChewy Ліхтенберг, який виграв за кар’єру понад 20 мільйонів доларів призових, поділився думкою про важливість інтуїції у покері.

Источник материала
Поделиться сюжетом